СБУ розслідує причетність ФСБ Росії до розстрілів на Майдані

snayperi rassledovanie

 
Служба безпеки України розслідує причетність спецслужб Росії до злочинів проти активістів Євромайдану. Про це в інтерв'ю «Українським новинам» сказав голова відомства Валентин Наливайченко.


«Ми розслідуємо їх причетність і для нас зараз ключовий свідок - це один з найбільш розшукуваних СБУ колишніх керівників служби», - заявив він.

За його словами, СБУ вже передала в Генеральну прокуратуру матеріали про приїзд в Україну високопоставлених делегацій з ФСБ Росії в грудні минулого року, в січні і лютому поточного року, їх проживанні на одному з колишніх об'єктів СБУ.

Крім цього, він повідомив, що СБУ затриманий і з санкції суду заарештований колишній керівник контррозвідки, який зараз дає слідству важливі свідчення.

«Ми як спецслужба чітко говоримо, що приїзди високопоставлених офіцерів і генералів з Росії повинні бути розслідувані, в першу чергу, щодо поставок російського озброєння та вибухівки. Друге - це напрямок таких військових з території іншої держави в Україну, і хто дозволяв їх в'їзд на нашу територію», - сказав він

Наливайченко додав, що також має бути розслідуваний можливий доступ цих осіб до зброї та об'єктів СБУ, а також їх участь у силовому розгоні Майдану, у стрільбі на Майдані, в тому числі, що стосується залучення та участі снайперів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.