Схема корупційних оборотів ДАІ по всій Україні – публікується вперше

shema dai

 
Вперше публікується повна корупційна схема, по якій багато років працювало ДАІ з усіх областей України. Ця схема, за словами працівників ДАІ, продовжує працювати і по сьогоднішній день.


Дану інформацію було зібрано в процесі опитування працівників ДАІ різного рангу та з різних областей.

До збору інформації в ДАІшників були залучені активісти з різних регіонів.

Це лише частина схеми, яку нам вдалося підтвердити різними джерелами. Насправді, повна схема є дуже об’ємною та складною. Ми деякий час намагалися її максимально спростити, щоб вона стала доступна для сприйняття кожній людині та кожен зміг оцінити – шокуючі об’єми корупційних оборотів ДАІ.

Тепер можна зрозуміти, чому ключові керівники цього корупційного гнізда так тримаються за свої крісла та чому рядові інспектори ДАІ не хочуть працювати в новій поліції за 8 000 грн.

Також до нас періодично надходить інформація, що «Відділи внутрішньої безпеки МВС України» (на рівні усіх областей) безпосередньо покривають ці корупційні схеми.

Ми звертаємося до відповідних правоохоронних органів, - насамперед до СБУ, з проханням звернути увагу на цю інформацію.

Дорожній Контроль Львів



Коментарі

  +2 #1 коля 29 янв. 2015 г., 22:07:27
на 1000%всё верно!!!!!плюс автошколы в каждом городе!!плюс кадры торгуют должностями!!!!!!а самое ужасное что сейчас требуют от инспекторов дпс по 2000 гривень в месяц сдавать на солярку для АТО осенью собирали примерно столько же для жилья переселенцам и это всё в киеве под боком мвд!!!!!катастрофа куда мы катимся!!!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.