Захисників Конституції 31 серпня «потягнули» на допити

24zahisniki konstitutsii

 
Про це пишуть у соцмережі Facebook учасники подій під Верховною Радою, які 31 серпня минулого прийшли до парламенту, щоб висловити протест проти змін до Конституції щодо особливого статусу Донбасу:


«Сьогодні в МВС мене повідомили, що слідство по подіях під Верховною Радою 31 серпня завершилось і справу передають до суду.

Також мені віддали деякі мої речі, які були вилучені при затриманні. В основному, це просто документи, що тоді були з собою. Телефон не повернули, адже вважають його речовим доказом. Чомусь, думаю, що цей телефон вже давно носить якийсь новий поліцай.

24povidomlennya

Тож скоро розпочнуться суди, де репресивний апарат хоче посадити мене та ще багатьох хороших людей», - написав Богдан Тицький.

«Сьогодні мені та іншим учасникам справи 31 серпня (а їх 15) вpyчили повідомлення про завершення доcyдового слідства y справі. Незабаром pозпочнетьcя cyдовий процес. Тож, дорогі дpyзі, хто ще не встиг замовити путівки на літо, всіх запрошую до нас на cyди. Гарантую, буде весело. До зycтpічі й перемоги», - написав Сергій Бойко.

Цю інформацію підтверджує і ГПУ на своєму сайті: «Направлено доручення про відкриття підозрюваним та їх захисникам матеріалів кримінального провадження за фактом масових заворушень 31 серпня 2015 року біля Верховної Ради України.

Генеральна прокуратура України здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом масових заворушень 31 серпня 2015 року на площі Конституції поруч із будівлею Верховної Ради України. Наразі Головним слідчим управлінням Національної поліції України завершено досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

20 травня 2016 року процесуальним керівником до Головного слідчого управління Національної поліції України направлено доручення про відкриття матеріалів провадження 15-м підозрюваним та їх захисникам», - йдеться у повідомленні відомства.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.