Співробітники Нацполіціі, підпорядковані Вадиму Трояну, стежили за Шереметом в день вибуху

kadri sposteregennya1

 
В результаті внутрішнього службового розслідування Національної поліції виявлено факти незаконного зовнішнього спостереження за журналістами, політиками і високопоставленими співробітниками поліції. Про це повідомляють «Политические известия в Украине».


Зокрема, незаконне спостереження здійснювалося за главою нацполіціі Хатієй Деканоїдзе. Організацією та управлінням незаконними оперативними діями займався керівник кримінального блоку Національної поліції Вадим Троян.

На кадрах, опублікованих в інтернеті з місця вибуху автомобіля, в якому перебував журналіст Павло Шеремет, також видно два співробітника Трояна, які були там в момент вибуху, один з них колишній боєць «Азова», а нині співробітник Нацполіції.

Прізвища оперативників, які стежили за Шереметом і Деканоїдзе, МВС не розголошує. «Ведеться внутрішнє розслідування, до його закінчення ми не будемо надавати інформацію», - повідомили в МВС.

kadri sposteregennya2

Причиною розслідування стали фотоматеріали про зустріч глави Нацполіціі Хатіі Деканоїдзе в ресторані Vabene c низкою громадян СЩА. Під час внутрішнього розслідування з'ясується - за яких обставин співробітники Трояна отримали команду на ведення зовнішнього спостереження за головою Нацполіціі і журналістом Шереметом.

Раніше ЗМІ повідомили, що Шеремет і його цивільна дружина Олена Притула знали, що за ними ведеться зовнішнє спостереження МВС, з цієї причини вони відмовилися взяти охорону. Зараз смерть журналіста Павла Шеремета кваліфікується органами досудового розслідування як вбивство, вчинене способом, небезпечним для багатьох осіб. Розслідування веде слідче управління поліції Києва під процесуальним керівництвом прокурора столиці Романа Говди.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.