НАБУ чекає від Сергія Лещенка документи на квартиру - для перевірки

dokumenti kvartira

 
Депутат Верховної Ради від БПП Сергій Лещенко вже дав попередні пояснення щодо купівлі вартісної квартири в центрі Києва, повідомив директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник. «Цей факт зараз перевіряється нашими аналітиками. Лещенко вже був, дав попередні пояснення з цього приводу. Зараз він буде надавати документи», - розповів директор НАБУ, повідомляє ВВС Україна.


За словами Ситника, надані Лещенко документи будуть перевірятися на «предмет їх достовірності», і після цього буде прийнято рішення про те, чи вносити отримані дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У той же час, навіть якщо буде підтверджено, що все законно, НАБУ в будь-якому випадку презентує громадськості результати цієї перевірки, «оскільки це питання отримало громадський резонанс», зазначив Ситник.

Він додав, що НАБУ сподівається завершити перевірку законності купівлі квартири до кінця наступного тижня, коли свої показання також дадуть керівник «Української правди» Олена Притула і дівчина Сергія Лещенка - Анастасія Топольська.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.