​Порошенко просуває закон, про який янукович тільки мріяв

Вибухи та інші резонансні злочини в Україні вигідні нинішній владі. Про це під час ефіру на телеканалі «Аверс» заявив народний депутат від УКРОПу, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій, про це повідомляють «Волинські новини», посилаючись на прес-службу волинського УКРОПу.


Нардеп розповів, що сьогодні пропрезидентська більшість у парламенті активно лобіює законопроект 6556, який значно розширює повноваження Національної гвардії України.

«Поліцейська реформа виявилась просто імітацією. Гучні злочини, у яких не знаходять винних, породжують рецидив. Злочинець знає, що він може вчинити правопорушення, і знає, що йому за це нічого не буде. І тут депутати від «Солідарності» пропонують новий законопроект, який посилить позиції Нацгвардії у зв’язку з тим, що поліція не справляється, – зазначає Віталій Купрій. – Нацгвардія – це військове формування. Відповідно до Конституції України, військові формування не можуть брати участь в обмеженні прав людини. Але пропрезидентська більшість наперекір Конституції просуває цей законопроект. Він вже пройшов перше читання на нашому Комітеті. Вони намагаються залякати українців. Цей законопроект унеможливить боротьбу із узурпацією влади. янукович мріяв про нього, а Порошенко вводить у дію».

Віталій Купрій. Фото volynnews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.