​Влада продовжує цинічні викрадення добровольців-атошників

Сьогодні, 26 листопада, невідомі вчинили викрадення ще двох добровольців-атошників: другого командира батальйону Донбас Анатолія Виногродского та добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненко. Про це повідомляється на сторінці Facebook Руху «Визволення»:


«Термінова інформація. Активіста нашого руху, другого командира батальйону Донбас Анатолія Виногродского (позивний «Гал») щойно захопили невідомі на Оболонському проспекті у Києві.

Інформація від його дружини, яка була з ним. Ось як вона це описала: «Ми заїхали в гості до друзів. Коли повернулися до нашого Smart, біля нас різко загальмував сірий джип, можливо, це був Pajero, не роздивилась, все відбувалось дуже швидко. Чоловіку заламали руки і заштовхали в авто. Коли джип розгорнувся, то перед ним їхав ще один, чорний джип, сигналізуючи поліцейською сиреною. Все це відбулося на проспект Оболоні 28 б, номерні знаки сірого джипа 56848ВІ».

Під час телемосту Михайло Саакашвілі, екс-заступник генпрокурора і його соратник Давид Сакварелідзе заявили: «Тільки що два джипи затримали командира батальйону Донбас Анатолія Віногродского. Зараз його везуть до Маріуполя по нібито надуманими звинуваченнями в пограбуванні або розбої. Це все частіше практикується Порошенко - викрадення людей », - сказав Сакварелідзе.

При цьому нардеп Володимир Парасюк на своїй сторінці ФБ заявив, що Віногродскій викрадений і місце його знаходження не відомо.

Нардеп Семен Семенченко написав, що Віногродского забрали люди в камуфляжній формі.

Ще в одному повідомленні Руху «Визволення» йдеться про викрадення у Новоград-Волинському:

«Щойно надійшла інформація про викрадення нашого активіста, добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (позивний «Бек») у Новоград-Волинському.


Там Рух «Визволення» блокує організовану фірмами Віктора Медведчука контрабанду російського палива до України.

Ось як описує його арешт дружина Лаура: «Ми виїхали в місто по справах. Чекали побратимів. Перед нашою машиною зупинився бус, номера не пам'ятаю, «АН» точно. Звідти вискочили люди, чоловік 10 із закритими обличчями та автоматами в руках. Автомати направили на нас, «руки за голову». Усіх положили лицем вниз. Хлопців обшукали, проте нічого не забрали. Під час цього всього мій чоловік зник».

На сторінці Руху «Визволення» також опубліковано відео моменту викрадення Леоніда Литвиненка:

Віногродский і Литвиненко. Фото зі сторінки ФБ Руху «Визволення»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.