​У СІЗО до Дангадзе підсаджували злодіїв в законі, аби змусити його свідчити проти Саакашвілі

У СІЗО, де вже півроку перебуває Северіон Дангадзе, підсилали кримінальних авторитетів з погрозами розправи над ним і його батьками, якщо він не визнає вину і не свідчитиме проти Саакашвілі. Про це повідомив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе в ефірі на «АТР», інформує прес-служба партії «РНС».


«Кілька тижнів тому до Северіона у в’язницю підіслали кількох людей, його вивели, була якась зустріч з нібито представником грузинського криміналітету, злодієм в законі, і йому погрожували, якщо він не визнає вину і не дасть покази проти Михайла Саакашвілі та інших, то з ним розправляться і з його батьками», - повідомив Сакварелідзе.

Він зауважив, що кілька днів після цього до його матері підходили невідомі з такими ж погрозами, а потім вони напали на неї на вулиці і зламали їй руку. (ВІДЕО)

«З таким рівнем терору їх вже не можна назвати державними інститутами. Мама казала, що боїться, коли він побачить її в такому стані зі зламаною рукою – підпише все. Такими методами діяло гестапо, ГУЛАГ, НКВД, так ламали людей шляхом тиску на членів їх сім’ї», - заявив Сакварелідзе.

Він відзначив, що в активістів по всій Україні провели вже близько 150 обшуків, шукали зброю, вибухівку і гроші Курченка.

«Не знайшли жодної копійки чи автомата. Саакашвілі звинувачують, що він за московські гроші хотів здійснити державний переворот в Україні. В історії немає жодного випадку, щоб людину, яку звинувачують в такому тяжкому злочині проти держави, просто видворяють з країни. А молодого хлопця Северіона Дангадзе вони вже 6 місяців тримають в заручниках», - обурився політик.

Нагадаємо, незаконно ув’язненого керівника Київського обласного осередку РУХУ НОВИХ СИЛ Северіона Дангадзе змушують визнати вину у сфабрикованій справі про держпереворот. Для цього на нього здійснюється шалений тиск, він більше 5-ти місяців перебуває в нестерпних умовах в одиночній камері, систематично погрожують його батькам розправою, матері навіть зламали руку, а днями його змусили відмовитись від своїх адвокатів.

Северіон Дангадзе. Фото з відеоролика прес-служби РНС



Коментарі

  +0 #1 Юрій 19 мая 2018 г., 21:25:06
Влада- гнила !

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.