​На Миколаївщині БПП-шник здійснює нелегальні перевезення пасажирів

РУХ НОВИХ СИЛ м. Воскресенськ вимагає припинити нелегальні пасажирські перевезення, які кришує БПП. Про це заявив координатор міського осередку РУХУ НОВИХ СИЛ Арчил Гулордава.


Справа в тому, що останнім часом приватний підприємець, за сумісництвом представник партії БПП, депутат сільради Ярошенко І.Т., не маючи на те законних підстав, таких як договір або ліцензія на здійснення пасажирських перевезень, продовжує незаконно займатися перевезенням пасажирів на маршрутах «Таборівка-Вознесенськ» та «3-й Мікрорайон – ринок, а інколи виїжджає і на інші маршрути м.Вознесенськ (Яструбинове- Вознесенськ, та Вознесенськ-Дорошівка).

БППшник «вчорну» возить людей, не зважаючи на те, що згідно державного тендеру та договорам дозвіл на обслуговування цих пасажирських маршрутів належать іншому підприємству - автоперевізнику ТДВ «ВОЗНЕСЕНСЬКАВТОТРАНС», яке сумлінно та старанно виконує всі взяті на себе зобов'язання перед містом та пасажирами.

Нещодавно автобусний парк «ВОЗНЕСЕНСЬКАВТОТРАНСу» поповнився ще кількома новенькими зручними автобусами для безпечного та комфортного перевезення пасажирів. Але така недобросовісна конкуренція призводить до того, що легальні перевізники зазнають значних збитків.

Порушення законодавства наражає на небезпеку пасажирів, тому що перевізник ФОП Ярошенко І.Т. здійснює такі перевезення на орендованому транспорті, так як свого особистого має лише три автомобілі. Але ж інформації щодо того, як здійснюються ці перевезення, чи безпечний транспорт для громадян, чи проходять водії відповідний медичний огляд, а автобуси технічний огляд перед початком своєї роботи, немає.

«Коли у перевізника нема відповідних документів, то про яку безпеку дорожнього руху можна говорити? Активістам РУХУ НОВИХ СИЛ відомо, що поліція неодноразово складала на нелегального перевізника протоколи про адміністративне порушення, і є кримінальні справи за фактом підробки документів про технічний стан транспортних засобів, на них накладені десятки штрафів, але вони не припиняють їздити», - обурюється Гулордава.

«Не можна сказати, що керівництво міста і району, правоохоронці відсторонилися від вирішення цієї проблеми, але поки і вони нічого не можуть зробити. На сьогоднішній день ця проблема так і не вирішена, ПП Ярошенко так і продовжує працювати нелегально, ще й прикривається своїм службовим становищем, на кожному кроці він кричить: «я з політичної партії БПП, мене не можна чіпати». Нещодавно його в черговий раз затримали, наділи на нього наручники, тому що він кидався на співробітників «Укртрансбезопасності», - продовжує Гулордава.

«На сьогоднішній день відомо, що на Ярошенка відкрито три кримінальні справи: за підробку документів, напади на «Укртрансбезопасность», за нелегальні перевезення. Але такі люди, як Ярошенко І. Т., напевно, взагалі нічого не бояться і вважають, що якщо вони при владі, то їм дозволено робити, що завгодно. І за це їм нічого не буде, залишаться безнаказаними. Проте активісти «Руху нових сил» мають іншу позицію – порушники закону мають бути покарані, нелегальні транспортні засоби конфісковані та наведений лад на маршрутах», - підсумував він.

Керівник Вознесенської міської організації політичної партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Арчил Гулордава запевнив мешканців Вознесенська, що РНС не припинить відстоювати їх права на безпечний проїзд. Отже, активісти будуть проводити рейди з виявлення нелегальних автобусів та примушувати поліцію і владу реагувати на них належним чином.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.