​У Полтаві поліцейські затримали озброєного іноземця

Повідомлення про особу, яка поводить себе агресивно та вчиняє насильницькі дії в одному з офісних приміщень, розташованих по вул. Пилипа Орлика в Полтаві, надійшла до поліції 24 травня. близько 10:40. Патрульні поліцейські, які негайно прибули на виклик, виявили на місці події агресивно налаштованого чоловіка, який уже встиг застосувати фізичну силу відносно 22-річної мешканки Полтави та продовжував поводити себе агресивно, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Під час візуального огляду правопорушника та його речей, поліцейські помітили предмети, схожі на пістолет та гранату. Уживши відповідних заходів безпеки, патрульні негайно викликали на підмогу слідчо-оперативну групу Полтавського відділу поліції.

На місці події поліцейські встановили, що правопорушником є 29-річний іноземець. При собі чоловік мав пістолет, споряджений магазином із 12-ма набоями калібру 9мм, та гранату РГД-5. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.

У подальшому, під час проведення санкціонованих судом обшуків в автомобілі та за місцем проживання фігуранта, слідчі та оперативники виявили та вилучили ще один пістолет, схожий на газовий, а також ще 4-ри гранати РГД-5, набої до зброї калібру 9 мм та речовини, зовні схожі на наркотичні. Все вилучене направлено на експертизу.

Фігурант затриманий, йому оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави в сумі 150 тисяч гривень. Триває слідство.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.