​Підприємства, які виконували держзамовлення з ремонту медичних закладів у зоні проведення ООС, підозрюють в ухиленні від сплати податків

Прокуратурою міста Києва спільно із ДФС та СБУ викрито службових осіб двох приватних підприємств в ухиленні від сплати податків на суму понад 12 млн грн. На думку слідства, приватні підприємства за державним замовленням отримали на свої рахунки понад 75 млн грн на проведення будівельно-монтажних робіт та ремонтних послуг від ряду комунальних установ системи охорони здоров’я, які розташовані в зоні проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області. Вказані підприємства не відобразили у документах бухгалтерському обліку та податкової звітності факт проведення зазначених робіт та отримання бюджетних коштів, що призвело до ухилення від сплати податків на суму більше 12 млн грн, повідомляє прес-служба ГПУ.


Під час проведення обшуків в офісних приміщеннях підприємств, об’єктах тендерних робіт та за місцем проживання службових осіб цих підприємств, вилучено первинні фінансово-господарські документи, печатки підприємств, документи «тіньової бухгалтерії», банківські картки тощо.

За результатами аналізу зібраних матеріалів слідства та судових експертиз буде надано правову оцінку діям всіх осіб, причетних до вчинення вищевказаного злочину.

Крім того, прокуратурою міста з метою забезпечення відшкодування збитків подано до суду клопотання та отримано відповідну ухвалу про накладення арешту на рахунок одного із зазначених приватних підприємств, на якому зберігається близько півмільйона гривень. Слідчі дії тривають.

Фото gp.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.