​Незаконно потрапив на територію країни - у Києві затримали кримінального авторитета «Діда»

Мова йде про 56-річного громадянина Вірменії, якого у липні минулого року видворили з України із забороною в’їзду на 15 років. Неодноразово судимий чоловік має суттєві зв’язки з криміналітетом. Відомий за прізвиськом «Дід». Відбував 12-річне покарання у виправних колоніях на Херсонщині та Львівщині — там мав статус так званого «смотрящого», повідомляє прес-служба Нацполіції України.


У лютому 2019 року суд прийняв рішення про його видворення за межі України. Однак через два місяці він повернувся в Україну - і його знову затримали. Удруге його видворили у серпні 2019 року із забороною в’їзду на п‘ять років.

Змінивши ім‘я, «Дід» повернувся в Україну літаком у жовтні 2019 року. Через місяців правоохоронці викрили зловмисника.

Третє видворення «авторитета» відбулося у липні 2020-го. Тоді йому заборонили в'їжджати в Україну до 2035 року. Однак і це не зупинило чоловіка від спроби вкотре прибути в державу для поширення свого злочинного впливу.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області та в місті Києві отримали інформацію про чергову спробу незаконного повернення «авторитета» в Україну через пункт пропуску Волинської митниці.

Учора, 18 червня, правоохоронці затримали «Діда» на підставі рішення суду. За його рішенням «авторитета» поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим примусовим видворенням.

Заходи проводилися спільно з Державною міграційною службою в місті Києві та Київській області.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.