За фактами подій біля Українського Дому порушено вже чотири кримінальні справи

d06 07 2012

 

Прокуратурою міста Києва порушено 4 кримінальні справи за фактами подій, які сталися 4 липня біля Українського Дому.


Кримінальні справи порушено за результатами розгляду заяв, які надійшли від правоохоронців, щодо чинення опору співробітникам міліції та нанесення їм тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов’язків.

Порушено кримінальну справу за фактом чинення опору заступнику командира полку ДПС ДАІ при ГУМВС України в м. Києві, який намагався припинити рух автомобіля на тротуарну частину біля Українського дому, де було скупчення людей (ч. 2 ст. 342 КК України – опір представникові правоохоронного органу).

Правоохоронець намагався не допустити наїзду на людей, які стояли на тротуарі.

До нього підійшло троє громадян, один з яких сів в цей уже припаркований автомобіль та продовжив рух, а двоє інших, застосовуючи фізичну силу, відштовхнули правоохоронця, зірвали погони з форменого одягу та стали його утримувати, обмежуючи можливість пересування.

Ще три кримінальні справи порушено за фактами заподіяння тілесних ушкоджень працівникам столичної міліції (ч. 2 ст. 345 КК України – погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу).

Наразі правоохоронці перебувають на лікуванні, один зі струсом мозку, інші - з забоями та тілесними ушкодженнями середньої тяжкості, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.