Родина прокурора Турківського району жорстоко побила жителя Львівщини

mvs27 04 201220 липня цього року в селі Хутір Горішній Пустомитівського району сталася трагедія: 71 річного жителя цього села Ма’яна Васильовича Гузара госпіталізували до восьмої лікарні у відділення нейрохірургії зі значними забиттями та травмами голови та тіла.


Конфлікт, внаслідок якого постраждала літня людина, дуже швидко приховали, а правоохоронні органи Львівщини взагалі відмовились порушувати страву за фактом побиття людини.

Зі слів очевидців, старенький мешкав по-сусідству з прокурором Турківського району Львівської області Рекшинським Володимиром Орестовичем та його родиною. Саме родичі прокурора спровокували бійку з дідусем: 20 липня близько 17.00 вони з Рекшинським зайшли на присадибну територію п. Гузара та почали зрізати гілки дерев, що межували з їхнім будинком. Дідусь вийшов на шум та почав заперечувати проти таких дій, внаслідок чого сусіди, в складі восьми осіб, скрутили старого, кинули на землю та почали несамовито лупцювати, наносячи удари ногами по всьому тілу.

Ледь живого дідуся кинувся рятувати 19-річний онук, який перебував на той момент в будинку, однак Рекшинський його схопив та не відпускав доти, поки родичі самі не перестали бити старенького. Лише після цього хлопцеві вдалося вирватись з рук прокурора та викликати швидку і міліцію для вже нерухомого дідуся.

Міліція прибула близько 21.00 (автомобіль з номерним знаком № 0631 ), однак по дорозі до місця події Рекшинський встиг перехопити правоохоронців та швидко «запросив їх на каву» до себе в будинок, звідкіля, як стверджують очевидці, вони вийшли далеко за північ, так і не виконавши свій обов’язок захистити побитого громадянина.

Тому виникає логічне запитання: кого сьогодні захищає наша «брава» міліція - простих людей чи прокурорів, для яких людське життя нічого не варте? Чому, маючи чин прокурора, Рекшинський думає, що залишатиметься не покараним та надалі вільно ходитиме вулицями міста?

ВК «Наступ» звертається до совісті правоохоронних органів та закликає покарати винних у цій справі, виключивши зі своїх лав продажних міліціонерів, повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.