Газета Компартії підписує статті-провокації іменами відомих екологів

sevast1

 
У №32 (від 11.08.2012) газети «Севастопольська правда», що видається Комуністичною партією України, опублікована стаття «Бізнес и коррупция по-севастопольски», підписана «Е. Пахомов, Директор Национального экологического центра Украины». Дану статтю не писали ні Є.Пахомов, ні Національний екологічний центр України (НЕЦУ), а Є.Пахомов, між іншим, взагалі не є членом НЕЦУ. Виконавчим директором НЕЦУ є Юрій Урбанський, а головою НЕЦУ — Ярослав Мовчан. Співробітникам НЕЦУ і самому Є.Пахомову невідомо, хто є людина, що використала назву організації в підписі до статті.


Понад 3 роки в Україні триває громадська кампанія проти комерційного використання дельфінів. Серед учасників кампанії в пресі найчастіше фігурують активісти Національного екологічного центру України та Євгеній Пахомов, що є адміністратором сайту «Дельфинарий — хлорированная тюрьма». Протягом 3 років члени громадської кампанії борються проти будівництва дельфінаріїв та утримання дельфінів в Україні. Головною метою кампанії є закриття всіх дельфінаріїв, і в першу чергу – мережі дельфінаріїв «НЕМО», що будують свої споруди у віддаленні від моря і утримують дельфінів не у морській воді.

— Описані у статті факти нам не відомі, збором і вивченням їх ніколи не займались — розказує заступник голови НЕЦУ Олексій Василюк. — А фраза «дельфинарий может стать жемчужиной...» взагалі не могла бути написана ніким з нас, оскільки наша мета — закрити всі дельфінарії в Україні. Єдиний, хто знає справжнього автора провокації, є редакція газети. Тому ми звернулись до МВС з проханням знайти і притягнути до відповідальності винних у провокації.

— Я вважаю, що автор статті або має безпосереднє відношення до ТОВ "Нерум" (мережа дельфінаріїв "Немо"), або писав статтю на їх замовлення, – коментує ситуацію Євгеній Пахомов, адміністратор сайту www.delfinariy.info/. – Автор, або замовник статті, намагався вбити двох зайців: по-перше, нашкодити своїм конкурентам з ТОВ "Страна дельфінія" (Севастопольський дельфінарій в Артбухті), між цими "дельфіно-експлуататорами" триває багаторічна судова тяганина, на межі війни; по-друге, автор був впевнений, що Пахомов (Дніпропетровськ) та НЕЦУ (Київ) севастопольську газету не побачать. А от в севастопольському дельфінарії прочитають обов’язково. Прочитають, образяться і частину своєї енергії спрямують на Є. Пахомова і НЕЦУ.

– Тобто, "Нерум" намагався використати одного зі своїх конкурентів у боротьбі зі своїми опонентами. Чому я вважаю, що це був ТОВ "Нерум"? Крім змісту і стилю статті, на таку думку наштовхує те, що один з засновників ТОВ "Нерум" пан Кисловський є членом КПУ і балотується від цієї партії до Верховної ради, а "Севастопольская правда" — орган КПУ, – додає Пахомов.

З’ясувати, хто ж підписав статтю-провокацію іменами відомих екологів може кожен, зателефонувавши у редакцію Газети"Севастопольская правда": +38(0692)550401, повідомляє прес-служба НЕЦУ.

sevast



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.