Співробітники столичної ДАІ за добу виявили 53 нетверезих водія, а з початку року – більше 12-ти тисяч

udai

 
У столиці інспектори ДАІ лише за минулу добу виявили 1010 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 298 відхилень  від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 228 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 25, порушення правил проїзду перехресть – 21.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Вчора, 31 жовтня, інспектори ДАІ за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 53 водія. З початку 2013 року задокументовано більш як 12 тисяч випадків, коли водії вживали спиртні напої та сідали за кермо. Для уникнення неприємних ситуацій на дорогах столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані. І пам’ятати, що згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, окрім штрафу за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від 2550 до 3400 гривень, законодавство передбачає такі види стягнень, як адміністративний арешт (7-15діб), громадські роботи (40-60 годин), оплатне вилучення транспортного засобу та позбавлення права керування транспортним.

У четвер у столиці було зареєстровано 8 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 8 людей отримали травми. Серед травмованих дитина. Зверніть увагу! Наразі тривають осінні шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей. Також не забувайте про паски безпеки, не розмовляйте під час руху по мобільному телефону.

У Голосіївському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-21063». Невідомі особи скоїли крадіжку з проспекту Глушкова,41, номерний знак Ж5008ЧН, 1990 року випуску, бежевого кольору. Прийнято міри розшуку. Вчора, співробітники столичної ДАІ виявили 12 автомобілів, що значились у розшуку. Крім того, у Шевченківському районі затримано та доставлено до райуправління громадянина, який скоїв крадіжку особистих речей у іншого чоловіка.

Зверніть увагу! З 21 жовтня Державтоінспекція міста Києва проводить комплекс профілактичних заходів «Перевізник зима – 2013». Заходи триватимуть по 21 листопада. Вчора, інспектори ДАІ виявили 133 порушення правил дорожнього руху з боку водіїв-пасажироперевізників.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.