Водії не дотримуються швидкісного режиму та вимог дорожніх знаків

udai

 
У столиці за 16 грудня  інспектори ДАІ виявили 575 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 191 водія, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 123 водії, порушення правил зупинки і стоянки –49, без необхідних документів керували автіками –22. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 30 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 30 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 32 водія.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАЇ Києва.

У понеділок була зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій травми отримала жінка-пішохід. Водії! Не порушуйте правил дорожнього руху, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції руху. Особливо будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Пішоходи! Аби вберегтись від біди – майте на одязі світлоповертаючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапити людині під колеса. Особливо важливо забезпечити таким безпечним атрибутом дітей.

Вчора, у Деснянському районі, близько 20 години з вулиці Градинської,1 невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «Деу Ланос», номерний знак 37422 КН, 2003 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Натомість співробітники столичної ДАІ за минулу добу виявили 4 автомобіля, що значились у розшуку. Також, у Печерському та Голосіївському районах за незаконне зберігання наркотичних речовин було затримано двох громадян. Ще одного чоловіка затримали та доставили до райуправління за порушення зберігання мисливської зброї.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.