Проти координатора молодіжки «УДАРу» здійснено нову провокацію

belotserkovets

 
Проти координатора молодіжного крила партії «УДАР» Дмитра Білоцерковця влада продовжує застосовувати провокації. Зокрема, коли він сьогодні вночі їхав з Севастополя в аеропорт, щоб летіти до Київа, о 4.40 по дорозі в аеропорт «Сімферополь» Білоцерковця зупинили працівники ДАІ, начебто за підозрою, що той за кермом перебуває у нетверезому стані. Водночас, у працівників ДАІ не виявилося на місці «трубки» для перевірки стану сп'яніння і вони вимагали, щоб Дмитро їхав в клініку на тест.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР»

Працівники ДАІ, взявши у Дмитра документи на авто, сіли до своєї автівки і намагалися поїхати з місця. «Я перегородив собою їх машину, після цього міліціонер сказав, що хотів лише переставити авто», - додав Білоцерковець.

Згодом, алкотест все-таки привезли, і він підтвердив, що в крові Білоцерковця не міститься алкоголю. Протокол, який це підтверджує у Білоцерковця - на руках.

Коли Білоцерківець поїхав далі до аеропорту о 6.03 (завершення реєстрації в аеропорту о 6.20), передзвонив невідомий чоловік, який сказав, що мати Дмитра знаходиться в реанімації і йому терміново потрібно прибути до міської лікарні». Телефон мами був вимкнений. Вочевидь, його було заблоковано, щоб я не міг додзвонитися. Однак, мені вдалося зв'язатися з нею через скайп. Від неї я дізнався, що з нею все гаразд і вона вдома», - сказав координатор молодіжного крила «УДАРу».

Він також додав, що телефон мами ще півгодини не працював на прийом, хоча вихідні дзвінки можна було здійснювати. Через ці події Дмитро Білоцерковець запізнився на літак. «На цьому кривдники вирішили не зупинятися. Під двері квартири було підкинуто мертву чорну кішку. Та обрізані телефонні дроти до квартири. Влада намагається зробити все, щоб я не дістався до Києва та не продовжував брати участь в акціях протесту на Євромайдані. Це вже справжній терор», - наголосив Білоцерковець.

В «УДАРі» вимагають від МВС розслідувати факти систематичного тиску на координатора молодіжного крила партії. Та звертаються до прокуратури з вимогою взяти цю справу на контроль.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.