Кишеньковий злодій знову відправиться за грати

klshen

 
Співробітники Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 41-річного кишенькового злодія, який «спеціалізувався» виключно на пенсіонерах. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УМВС України у Чернігівській області.


Як зазначив начальник Чернігівського міськвідділу міліції Вадим Парфентьєв, затриманий зловмисник вже був неодноразово судимий саме за кишенькові крадіжки. Але відбувши черговий термін ув’язнення і звільнившись з місць позбавлення волі, тримався на волі недовго, бо знову починав красти. Цей раз теж не став винятком.

Термін ув’язнення чоловіка скінчився в травні минулого року. А вже з вересня і до моменту затримання в березні поточного року чолов’яга встиг скоїти десяток крадіжок.

В ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що злодій діяв за добре відпрацьованою схемою. Заходив до приміщення банку, коли пенсіонери отримують пенсії. Сідав у залі і слухав, хто і яку суму пенсії знімає, а потім дивився, чи не йде потенційна жертва платити за комунальні послуги до іншого віконця. Саме тут злодій і починав діяти.

Доки пенсіонер відволікався на касира, крадій віртуозно витягував з кишені гроші. Суми були різні - від 150 до 3200 гривень. Чоловік купував собі наркотики, а решту витрачав на свою вагітну співмешканку.

Зі слів Вадима Парфентьєва, слідчим відділом Чернігівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (краіджка), санкція якої передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.