Поліцейські затримали водія, який скоїв ДТП і втік з місця події

vtikach dtp

 
Група швидкого реагування Васильківської поліції за «гарячими слідами» затримала водія, який на автодорозі «Київ – Одеса», керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», скоїв наїзд на велосипедиста і втік з місця події. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області.


18 грудня о 17:20 до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від дільничного про те, що на автодорозі «Київ – Одеса», поблизу селища Дослідницьке, сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала група швидкого реагування поліції. З’ясувалося, що невстановлений водій автомобіля «Mercedes-Benz» скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Винуватець ДТП з місця події втік.

47-річного велосипедиста, жителя Васильківського району, з переломом ребер та забиттям грудної клітини було доставлено до центральної районної лікарні.

Поліцейські одразу почала пошуки винуватця дорожньо-транспортної пригоди. На розшук водія-втікача було зорієнтовано всі екіпажі патрульних. За годину 51-річного втікача було затримано. Як з’ясувалося, горе-водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі в нього вилучено документи на право керувати транспортними засобами та автомобіль, який доправлено на штраф майданчик.

За даним фактом слідчим відділом Васильківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події. Досудове слідство триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.