​Під Перемишлем розбився автобус з українськими туристами

У шести лікарнях на Підкарпатті перебуває 38 осіб, травмованих унаслідок автобусної аварії у селі Лещава-Долішня у Перемишльському повіті. Три людини загинули. Серед госпіталізованих осіб десятеро дітей. Усі поранені перебувають у лікарнях у Перемишлі, Ярославі, Сяніку, Леську, Устриках-Долішніх та Березові, повідомляє Польське радіо.


Аварія сталася близько 22 години у п’ятницю. Автобус із 54 громадянами України, котрі їхали на екскурсію зі Львова у Відень, впав зі схилу. На відрізку, де сталася автокатастрофа, діяло обмеження до 30 км/г, а автобус їхав зі швидкістю 70-80 км/г.

Кшиштоф Траля з Воєводського центру кризового управління повідомив, що решта пасажирів незабаром зможуть повернутися в Україну:

«Вони зараз у готелі в Перемишлі. Допитують тих з них, котрі в змозі давати свідчення. Якщо поліція завершить ці дії, то вони зможуть виїхати з Польщі до України автобусом, який за ними приїхав».

Автобус вислала фірма, що організувала екскурсію з України до Відня. Натомість, водій автобуса, що виїхав з дороги, пробив захисний бар’єр та перевернувся на високому схилі, перебуває у слідчому ізоляторі. Як повідомляє Польське радіо, водія затримали близько 5 ранку після обстеження в лікарні. Його допит відбудеться у неділю. Найвірогідніше, він перевищив дозволену швидкість.

Розбитий автобус, який вдалося витягнути пожежникам, було перевезено на поліцейську стоянку. Дорога, яку від учора було заблоковано, вже відкрита, але на ній досі триває прибирання після аварії та ремонт захисних бар’єрів.

ДТП сталася на автодорозі №28 поміж Перемишлем і Сяніком. Український автобус, яким їхали 54 людини, на різкому повороті з’їхав з дороги і впав з високого, вкритого травою схилу, кілька разів перевернувшись.

Фото РАР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.