Влада погрожує кримінальною розправою активістам, що підтримують підприємців з площі Липневої

privokzalniy

 
Підприємці з площі Липневої вже четверту добу перекривають в’їзд на Грибовицьке сміттєзвалище і, відповідно, Львову загрожує сміттєвий колапс. Мешканці сіл Малехів та Грибовичі, котрі донедавна продавали свою продукцію на Липневій, не збираються розблоковувати проїзд, а навпаки, погрожують не пускати сміттєвози доти, доки повністю не відновлять ринок на площі Липневій.

Як повідомив голова ВК «НАСТУП» Р. Секела: «Люди відмовляються розблоковувати проїзд тому, що заяви О. Синютки про наявність вільних місць на ринку «Привокзальний» виявились черговою цинічною брехнею. Вже сьогодні зранку виник конфлікт між працівниками «Привокзального» та продавцями з Липневої, яких не допустили торгувати сільськогосподарською продукцією. Виявилось, що торговці з «Привокзального» мають на руках договори оренди, укладені на цілий рік, сплачені квитанції за всі можливі послуги і, відповідно, вони не збираються звільняти свої місця продавцям з іншого ринку. Як повідомили нам в дирекції «Привокзального», з наступного тижня з цими працівниками договори будуть розірвані. Ось яким чином адміністрація базару підтвердила про наявність у них вільних 150 робочих місць. Виходить так: щоб забезпечити місця підприємцям з Липневої, необхідно вигнати торговців з «Привокзального».

Люди вкрай обурені такою наглою «підставою» з боку місцевої влади та заявляють, що триматимуть сміттєвзалище в Грибовичах в блокаді до повного відновлення ринку на площі Липневій.

Окрім того, голові ГО «Львівський народний ринок» З. Саляку, що також підтримує вимоги підприємців з Липневої, перший заступник міського голови О. Синютка двічі погрожував кримінальною розправою за розголос проблеми в ЗМІ та допомогу підприємцям з площі Липневої. Очевидно, комусь дуже треба швидко позбутись цих продавців, щоб віддати земельну ділянку в самому центрі міста під автостоянку. Тому мимоволі виникає питання: чому влада так поспішає і чи справді на цьому місці буде заявлений паркінг? – повідомляють у прес-службі ВК «НАСТУП».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.