Вибухи в Дніпропетровську - спроба влади відволікти увагу від страйків чорнобильців

chornobiltsi27 04 2012

 
На тлі учорашніх безперервних монологів народних депутатів під час проведення всеукраїнської акції «Чорнобильська весна» багатьом представникам ліквідаторів так і не вдалося виступити та привітати колег зі сцени, яка постійно була ними зайнята. Розчаровані, вони роз’їхались по домівках.

Сьогодні, 27 квітня 2012р. з п’яти тисяч чорнобильців продовжити безстрокову акцію протесту у Маріїнському парку на даний момент залишається близько 100 осіб та декілька активістів ВК «НАСТУП». Зараз вони продовжують протестну акцію під стінами Верховної Ради, однак влада й надалі займає позицію повного ігнорування вимог страйкарів. Поза тим, як стало відомо чорнобильцям, один із депутатів Партії регіонів на твердження, що чорнобильської пенсії вистачає хіба що на туалетний папір, заявив, що «вони не варті навіть використаного туалетного паперу».

Як повідомив один із учасників акції, голова ВК «Наступ» Р. Секела: «Не виключено, що вибухи в Дніпропетровську – це цинічна спроба влади відвернути увагу суспільства від страйків чорнобильців та побиття Тимошенко. Адже протестні настрої в суспільстві вже досягають свого апогею, а режим діючої влади розуміє, що якщо цього не зупинити, то йому дуже швидко прийде кінець».



Коментарі

  +0 #1 Stepan 27 апр. 2012 г., 18:57:06
Відтепер стає цілком зрозуміло хто і для чого влаштував вибухи в Дніпропетровську. Їх влаштувала сама влада, щоб потім був формальний привід для розблокування трибуни ВР з метою прийняття екстренних рішень. А під шумок, після розблокування, планують привести до присяги нового обмудсмена Лутквоську, бо Карпачова останнім часом почала говорити невигідні для влади речі. Ось так, все логічно і закономірно. Бандити вони і є бандити. Як бачимо, так і вийшло. Всі "пазли" зійшлися.
  +0 #2 янтарь 27 апр. 2012 г., 19:02:52
Нас легко подолати - нас зовсім не багато. Ось вам і "моя хата зкраю"... Поки ми піклуємось тільки про себе, а зараз ми не піклуємось навіть про власних дітей, нас "мають" все більше і нагліше. А згодом будуть "мати" і наших дітей. Моя хата не з краю. Мені не байдуже.
  +0 #3 дмитрий 27 апр. 2012 г., 19:07:13
За этим терористическим актом стоит бютовская банда!!! Текст этой информации провокация против народа! Здравый днепропетровчанин никогда не поверит в эту ложь.Мы горой будем стоять за нашу днепропетровщину,нас никто не обманет.Оппозиционеры как то сказали,что осенние беспорядки,организованые ими покажутся цветками,против того,что ждет страну весной. Это их рук дело,так они хотят настроить народ против руководителей области.Они рвутся до власти- а народ при чем,зачам страдаем мы?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.