Без наказу силовики не захищатимуть Януковича - опитування

berkut opros

 
Працівники силових структур виходять на вулиці проти невдоволених режимом Януковича виключно виконуючи наказ «з гори».


Результати такого таємного опитування стали відомі активістам ВК «Наступ». Як показало дослідження, проведене на початку літа, серед працівників «Беркуту», спецпідрозділів та внутрішніх військ жоден із представників цих органів правопорядку сьогодні добровільно не готовий виступити проти мітингувальників.

На питання «У випадку масштабних акцій протесту проти влади ваші дії щодо їх ліквідації будуть добровільними чи ви керуватиметесь наказом?» Були отримані відповіді: 0%  - добровільно, 100% - за наказом.

Як зазначив голова ВК «Наступ» Р. Секела, ці цифри закриті і поховані в коридорах силових відомств. Але результати опитування втішають, бо засвідчують про абсолютну відсутність підтримки та авторитету влади серед силовиків, з одного боку, та, найголовніше, – підтверджують страх влади бути поваленою своїм народом, повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

  +3 #1 ОН 18 июн. 2012 г., 17:20:00
ТАК ПОРА ВАЛИТЬ ГОЛУБУЮ МРАЗЬ !!! ДОЛОЙ СКОТ АНТИНАРОДНЫЙ !!! ЗЕКОВ НА НАРЫ !!! БАНДИТОВ В РАСХОД !!! ВЛАСТЬ НАРОДУ!!!
  +3 #2 Сергей 18 июн. 2012 г., 17:24:01
Исполнение преступных приказов - преступление!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.