Новий Податковий майдан розпочнеться з Одеси

malinovskiy rynok

 
«Реформування» ринку для тіньових доходів, шалені побори та погрози знищити бізнес, окремі «свої» податки для «братків» з депутатськими значками рекетирів, все це - буденне життя підприємців «Малинівського ринку». Здається, ніби цей базар та працюючі на ньому підприємці назавжди залишилися заручниками «бандитських 90-их», які тут ніколи не закінчаться. Смішно й згадати тепер передвиборче гасло Януковича "Ринки – крамарям!", яке виявилося дешевим піаром та трансформувалось у нове, більш актуальне «Ринки – депутатам».


Заплановане на кінець червня шахрайство з прихованою приватизацією «Малиновського ринку» – яскраве втілення «покращення життя» одеських підприємців.

Нагадаємо, що ТОВ «Малинівський ринок» має трьох власників: КП «Малинівський ринок», ЗАТ «Малинівський ринок» та офшорну компанію, зареєстровану на Британських островах.

Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела, підприємців цього ринку просто викинуть на вулицю, оскільки всі їхні спроби юридично узаконити свій бізнес завершуються абсолютним фіаско. Формально ринку на цій ділянці не існує ще з 2005 року, відповідно, комунальному підприємству передадуть не цілісний комплекс, а голу землю і підприємці будуть вимушені заново відстоювати своє право торгувати на цій території, незважаючи на те, що свого часу всі вони вже вклали десятки тисяч доларів за придбання торгових точок.

Та найголовніше те, що приватне підприємство вже має частку в КП, коріння якого йдуть в офшорну компанію, власником якої є народний депутат України, член Партії регіонів, радник президента Клімов Л.М. І якщо завтра керівники цього «Товариства з обмеженою відповідальністю» побажають обанкротити структуру або змінити частку власності міста, як це зробили з Одеським аеропортом, - вони легко зможуть це зробити, а міська громада втратить ще один цінний актив.

Також Р. Секела додав, що вимоги одеських підприємців, які постійно наполягають, щоб гроші, які вони щомісяця і щодня відраховують за оренду, надходили безпосередньо в міський бюджет, постійно ігнорують. Натомість влада вперто робить своє діло: ринок «Північний» плавно перейшов під контроль Партії регіонів, справа по незаконній приватизації «Привозу» «зависла», а конфлікт підприємців авторинку «Куяльник» з обласною владою не вирішили і до сьогодні. Невдоволення підприємців Одеси вже досягло свого апогею. Тому такі дії влади по всій країні призведуть до початку восени 2012 року нового податкового майдану, адже знущання над малим бізнесом повинно колись завершитись, і якщо влада й надалі веде свою брудну гру, то й відповідний результат буде не за горами, повідомляє прес - служба ВК «Наступ».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.