Одеські підприємці організовують автопробіг проти свавілля місцевих чиновників

privoz avtoprobig

 
У четвер, 06 вересня 2012 року, стартує протестна акція - автопробіг підприємців з семи одеських ринків «Поверни одеситам незаконно відібрані ринки!». Мітингувальники вимагатимуть відставки голови Одеської облдержадміністрації Едуарда Матвійчука та виступатимуть проти місцевих чиновників за їх бездіяльність у вирішенні проблем функціонування Одеських ринків.


Автоколона розпочне свій рух о 9.00 від головного входу на ринок «Куяльник» (Біляєвський район Одеської області) та у кількості 200 машин рухатиметься за маршрутом ринок «Куяльник» - Приморський районний суд – Одеська облдержадміністрація.

Об 11.30 протестуючі проведуть мітинг під стінами Приморського районного суду з вимогами не закривати кримінальні справи стосовно колишніх директорів Одеського ринку «Привоз». Завершиться автопробіг мітингом підприємців під Облдержадміністрацією, де вони озвучать свої основні вимоги. Також до автопробігу долучаться підприємці зі Львова, Києва та Чернігова.

Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела: «Автопробігом підприємці хочуть продемонструвати, що ми разом, що готові до боротьби за свої права та не дозволимо бандитам від вдали перетворювати нас в рабів та жебраків».

Організаторами автопробігу виступили штаб підприємців ринків міста Одеси та Одеської області та громадських організацій, повідомляє прес-служба ВК НАСТУП.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.