Юлія Тимошенко припинила голодування. Лікарі Charité почали реабілітаційний процес

goloduvannya timoshenko

 
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко припинила голодування, яке тривало 18 днів на знак протесту проти фальсифікації результатів виборів народних депутатів 28 жовтня.


"Учора ввечері Юлія Тимошенко припинила голодування. Весь процес голодування дав не дуже позитивний ефект на розвиток больового синдрому, в даний момент болі значно збільшилися", - сказав лікар берлінської клініки Charité Лутц Хармс. 

За його словами, через тривале голодування неможливо розпочати медикаментозне лікування болів, а для процесу реабілітації Юлії Тимошенко потрібно не менш ніж 17-18 днів. "Починаються реабілітаційні процедури, але обсяг цих процедур буде дуже обмежений, оскільки вона дуже слабка для того, щоб в повному обсязі виконувати ці процедури, і медикаменти організм буде переносити спочатку не дуже добре", - додав він. 

Як відомо, Юлія Тимошенко на наступний день після виборів – 29 жовтня – оголосила голодування. "Я роблю те, що я можу зробити в таких умовах, - я оголошую голодування на знак протесту проти фальшивих виборів та нелегітимності цього парламенту. Я знаю і вірю, що більшість українців мене зрозуміє та підтримає", - заявила екс-прем'єр у своєму зверненні до українців. 

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко за час свого незаконного ув'язнення вдруге вдається до такої форми протесту, як голодування. У квітні цього року Юлія Тимошенко протягом майже 20 днів не приймала їжі на знак протесту проти жорстокого з нею поводження. 

13 листопада Юлія Тимошенко через своїх захисників Андрія Кожем'якіна та Сергія Саса отримала звернення трьох парламентських опозиційних партій – Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", партії "УДАР" Віталія Кличка та Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з проханням припинити голодування.

"Юлія Тимошенко подякувала за це звернення, почитала його, і сказала, що рішення прийме найближчим часом", - сказав Андрій Кожем'якін.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.