У Кіровограді влада шахрайськими схемами почала відбирати майно у активістів Майдану

mayno

 
Поки депутат Кіровоградської облради Микола Онул перебуває під арештом за активну участь у місцевому Майдані, влада відбирає у нього власність та переписує майно його родини на підставних осіб. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Сергій Каплін, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Влада відбирає у родини Онулів елеватор, самовільно вносячи до Державного реєстру дані про зміну директора та юридичну адресу підприємства», - розповів Каплін.

Як повідомила дружина Миколи Онула, депутат Кіровоградської міськради Лариса Онул, у Державному реєстрі без відома власників невідомі змінили юридичну адресу та директора підприємства, засновниками якого є родина Онулів.

«Вчора реєстраційна палата видала виписку нашому директору для сплати податків, яку податкова прийняла. Вже сьогодні, увійшовши у систему реєстру, ми побачили, що у підприємства інша юридична адреса та інший директор, який може розпоряджатися підприємством без довіреності від засновників, а дані про це нібито внесені 9 січня. До того ж, юридична адреса підприємства змінена на населений пункт у Дніпропетровській області», - розповіла Лариса Онул.

Народний депутат від «УДАРу» зазначив, що бере під особистий контроль справу з підробкою даних у Держреєстрі та спроби захоплення майна опозиціонерів, які активно виступають з протестами проти чинної влади. 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.