У справі про вбивство судді Зубкова буде проведено почеркознавчу експертизу

pavlichenki1

 
У справі про вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова буде проведено судово-почеркознавчу експертизу. Про це повідомила державний обвинувач у справі Наталія Сьома.


«Сьогодні апеляційний суд своєю ухвалою призначив судово-почеркознавчу експертизу записки з адресою судді, яка була вилучена з місця проживання підсудних Павліченків», - сказала Н.Сьома.

За її словами сторона державного обвинувачення вважає за необхідне проведення цієї експертизи для об’єктивності процесу.

«Під час розгляду питання щодо цієї експертизи сторона державного обвинувачення висловилася про необхідність її проведення з метою об’єктивності процесу», – зазначила держобвинувач.

«Хочу підкреслити, що всі наші дії направлені на максимальну відкритість та об’єктивність процесу. І ми сторона, котра зацікавлена у встановленні осіб, які вчинили тяжкий злочин – вбивство людини», – наголосила Н.Сьома.

Вона сказала, що у разі проведення експертизи може бути отримано додатковий доказ у справі.

«Обсяг доказів у справі визначає слідчий. У цій справі було проведено понад 100 експертиз. Разом з тим, у разі призначення та проведення почеркознавчої експертизи записки з адресою місця проживання потерпілого може бути отримано додатковий доказ», - зауважила держобвинувач. Вона повідомила, що для проведення експертизи будуть зібрані зразки почерку підсудних.

«Своєю ухвалою суд доручив органу досудового слідства зібрати експериментальні та вільні зразки почерку Дмитра та Сергія Павліченків», – зазначила Н.Сьома та додала, що підсудні у суді погодилися надати зразки свого почерку.

Апеляційний суд міста Києва наступне судове засідання призначив на 12 березня, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.