Завтра «васильківським псевдотерористам» оголосять вирок

vasylkivski terorysty

 
Завтра, 10 січня 2013 року о 14:00 суддя Києво-Святошинського суду Київської області Юрій Бурбела оголосить вирок по справі так званих «васильківських псевдотерористів», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Комітету визволення політв’язнів.

Прес-служба запрошує журналістів і небайдужих громадян висвітлити подію та підтримати хлопців своєю присутністю.


Нагадаємо, що справа так званих «васильківських псевдотерористів» є повністю сфабрикованою СБУ. Підсудні Сергій Бевз, Ігор Мосійчук та Володимир Шпара обвинувачуються у підготовці до підриву вже демонтованого пам’ятника Леніну в Борисполі. Вони перебувають у Лук’янівському СІЗО вже 2 роки і 5 місяців.

Справа ґрунтується на показах 1 свідка Олександра Крикунова, який 24.08.11 казав у показах, що йому нічого невідомо про готування до теракту та причетності до цього Мосійчука, Бевза та Шпари. А вже 26.08.11, після порушення відносно нього кримінальної справи, заявив, що хлопці тричі втрьох до нього підходили і просили гроші на вибухівку, порох у якій коштує 200 грн.

Інших «доказів» у справі немає. Зокрема, так званий «вибуховий пристрій» таємно знищили в ході експертизи ще 2 роки тому, щоб унеможливити подальші дослідження. Також експерт-мовознавець полковник СБУ Т.В. Будко, що провела вкрай упереджену експертизу підкинутих листівок, заявила в суді, що вона не може встановити, чи є у листівках заклики до здійснення теракту.

Ряд свідків обвинувачення, зокрема Юрій Бойко та Максим Бондаренко, заявили в суді про психологічний та фізичний тиск на досудовому слідстві з боку СБУ.

Прокурор Костянтин Кулаківський запросив І.Мосійчукові 9,6 років позбавлення волі, С.Бевзу – 9 років, а В. Шпарі – 8,6 років.

Нагадуємо адресу суду, за якою оголошуватиметься вирок: Києво-Святошинський райсуд Київської області, вулиця Мельниченка,1.



Коментарі

  +0 #1 числоУточнити 9 янв. 2014 г., 19:17:28
1. ВГО "Майдан", (єдиним джерелом влади в Україні є народ ) на Віче,
створює Суд присяжних,
2. Суд присяжних викликає на засідання, що відбудеться «__» січня 2014 р. о 12.00
за підозрою у зраді: ЯНУКОВИЧА В.Ф. - Президента Окупованої території, Голову Ради національної безпеки і оборони Окупованої території;
РИБАКА В. В.- Голову Верховної Ради Окупованої території;
АЗАРОВА М.Я.- Прем'єр-міністра Окупованої території;
Дію законів України окупантами, практично, скасовано, діє телефонне право зловмисника СБУ, МВС.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.