Боєць АТО Петро Ходаковський вийшов з зали суду під домашній арешт

hodakovskiy

 
Боєць батальйону «Свята Марія» Петро Ходаковський вийшов з зали суду під домашній арешт шостого березня. Про це повідомляє theformat.com.ua, передають «Конфлікти і закони».


«Петра Ходаковського відпустили (ув’язнили?) під домашній арешт. Благо, не цілодобовий. Зворушливо те, що обвинувачення аргументувало санкцію тим, що Петро брат Богдана Ходаковського… опан Сталін стайл…» – пише на сторінках theformat.com.ua Ганна Сінькова.

«Петру Ходоковському, якого арештували по справі Реваншу, винесли вирок про домашній арешт. Йому присудили електронний браслет, який контролюватиме його перебування. СБУ таким чином намагається контролювати Київську молодь, безпідставно відкриваючи липові справи на патріотів. Нагадаю, СБУ iнкримiнує хлопцям зокрема сепаратизм i тероризм. Хоча я особисто з цим героєм воював пліч-о-пліч під Іловайськом. Саме про це нагадав суду Дмитро Лінько, який безпосередньо був командиром у хлопця» – коментує бойовий товариш Олексій Середюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.