Суд над командиром «Айдара» розпочався з вигуків «Ганьба» і бійок з «Грифоном»

melnichuk sud

 
Печерський райсуд Києва почав розгляд справи екс-комбата «Айдара», нардепа Сергія Мельничука з криків і скандалу. Зокрема, через 15 хвилин після початку засідання суд за клопотанням прокурора прийняв рішення проводити його в закритому режимі. Присутні на засіданні зустріли таке рішення вигуками «Ганьба». Після чого суддя попросила пресу залишити зал засідання - стіни суду вмить наповнилися криками і суперечками, повідомляє newsonline24.com.ua.


На засідання також прийшли активісти, які назвали себе «айдарівцамі», і представники Автомайдану. Вони почали перекривати вихід із зали. Бійці судової міліції «Грифон» спробували розчистити вихід із зали, що вмить переросло в бійку.

Під суд приїхав наряд міліції.

Раніше стало відомо, що Генпрокуратура вирішила просити суд призначити Мельничуку заставу в розмірі 326 тис. гривень. А у вівторок генпрокурор Віктор Шокін стверджував, що слідство має намір просити суд взяти нардепа під домашній арешт.

Генпрокуратура звинувачує нардепа у скоєнні злочинів поза зоною АТО. «Все протиправні прояви були скоєні на території Житомирської, Київської областей, міста Києва. Звичайно, почалося не вчора і не сьогодні», - заявив заступник генпрокурора Володимир Гузир у Верховній Раді, коли вирішувалося питання про зняття з Мельничука депутатської недоторканності.

За словами заступника прокурора, зібрано достатню кількість доказів за поданням для дозволу на арешт Мельничука: «Був момент, що загрожував життю і здоров'ю офіцера батальйону« Айдар »... За батальйоном «Айдар» виявлено недостачу понад 1000 автоматів Калашникова... Де сьогодні знаходяться ці автомати - ведеться розслідування. Але один з автоматів знайдений в регіоні і був застосований однієї з російських диверсійних груп».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.