У ВАСУ таки судитимуть Порошенка за його бізнес в росії

suditi poroshenka

 
1 липня 2016 року о 10:00 відбудеться судове засідання у Вищому адміністративному суді України (вул. Московська, 8, корп. 5) за моїм позовом щодо протиправної бездіяльності Президента Петра Порошенка, який відмовився надавати інформацію про свій бізнес на території російської федерації та чи є в нього там арештовані бізнес-активи.


Тому запрошую всіх бажаючих подивитись, як судять Президента, адже сам факт існування такого процесу свідчить про певні досягнення Революції Гідності. Коли в грудні 2013 року я за мандатом Майдану намагався притягнути до відповідальності януковича за розгін студентів, Вищий адмінсуд навіть не відкрив провадження!

suditi poroshenka1
Нагадаю, 20 квітня Верховний Суд України поновив провадження про визнання протиправною бездіяльність Петра Порошенка та скасував постанову Вищого адміністративного суду (ВАСУ) від 18 лютого 2016 року. Адже ВАСУ відмовив у зобов’язанні Президента надати українському суспільству інформацію, про яку він заявив у інтерв’ю німецькому виданню «Deutsche Welle».

Минулого разу Адміністративний суд дійшов до помилкового висновку про відсутність у Президента України повноважень щодо особистого розгляду депутатських звернень та надання письмових відповідей на такі звернення.

Тому маю всі сподівання, що завтра справедливість переможе та Порошенко нарешті оприлюднить усю правду про свій бізнес у країні-агресорі!

Віталій Купрій, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.