​Судитимуть членів банди, які вчинили розбійний напад на інкасаторський автомобіль ПАТ «Ощадбанк»

Судом призначено судовий розгляд у кримінальному провадженні, у якому наприкінці травня 2017 року Департаментом нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури України затверджено обвинувальний акт за фактом вчинення низкою осіб злочинів, передбачених ст. 257; ч. 3 ст.15, п.п. 1, 6, 12 ч. 2 ст.115; ч.ч. 3, 4 ст.187; ч. 2 ст. 28, ст. 348; ч.1 ст. 263 КК України, а саме: створенні банди, вчиненні озброєного нападу на інкасаторський автомобіль ПАТ «Ощадбанк», інших розбійних нападів на відділення банківських установ та замаху на вбивство працівників поліції.


Про це повідомляє прес-служба ГПУ

Встановлено, що обвинувачені протягом 2016 року із застосуванням зброї вчиняли розбійні напади на відділення банківських установ, розташованих на території Запорізької області, а під час їх переслідування після скоєння одного із зазначених нападів – замах на вбивство двох працівників поліції із застосуванням гранати.

Вказаних осіб було затримано працівниками правоохоронних органів у липні 2016 року на території Запорізької області під час вчинення ними розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї на інкасаторський автомобіль ПАТ «Ощадбанк», який перевозив грошові кошти в сумі 3,8 млн грн.

Під час затримання двоє із злочинців отримали смертельні тілесні ушкодження.

Довідково: санкція ст. 257 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 15 років з конфіскацією майна; санкція ст. 348 КК України – від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі; санкція ч. 2 ст.115 КК України – від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна; санкція ч. 4 ст. 187 КК України – від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото Цензор.НЕТ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.