​Великий судовий театр

Зараз іде засідання у позові громадських активістів проти затвердження детального плану території (ДПТ) у Биківні. ДПТ передбачає знищення зелених насаджень на околиці Києва, громада проти.


Влада залучила на свій бік окремі родини загиблих АТОшників, щоб їм виділити землю, і таким чином виправдати усю аферу із знищення київської природи. Натомість купа, КУПА земельних ділянок по промзонах могли б задовольнити потреби родин загиблих - особливо, якби міська влада активніше вела судові процеси із повернення вкраденої землі!

Але шахраї вирішили прикритися загиблими, щоб провернути свою схему. Стандартна практика, на Качиному озері, приміром, залучили іншу постраждалу категорію - клієнтів «Еліта-центру». Їм в кожній новобудові обіцяють по кілька квартир, отож це дає привід казати, ніби це весь проект ради них. Та ж ситуація із Биківнею.

Суддя кричить і нервує. Дуже запекла дискусія, очевидно, що яке б суд рішення не прийняв, воно буде для суду некомфортним.

ДПТ, звісно, затвердили незаконно. Думку місцевих жителів не врахували, натомість імітували обговорення. Процедуру порушено. Зараз в апеляційному суді представники биківнянської громади це переконливо доводять, відповідачі (КМДА) плутаються у показах і верзуть відверті дурниці - приміром, ніби чи то громадська рада (!) при КМДА мала організовувати слухання, чи то сам забудовник (!!!).

«Достатньо, про вашу компетенцію ми зрозуміли» - каже суддя.

Igor Lutsenko, fasebook.com

Фото зі сторінки Fasebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.