​Нардеп Ігор Луценко виграв суд у Генпрокуратури щодо поновлення розслідування справи Гонтарєвої

Про це Ігор Луценко написав на своїй сторінці в Фейсбук: «Невеличка перемога. Я щойно виграв суд у Генпрокуратури. Величезна подяка моєму адвокату Любов Криган.


Щойно суд зобов’язав поновити розслідування справи проти Гонтарєвої за моєю заявою. У травні поточного року слідчий ГПУ у особливо важливих справах вирішив, що складу злочину у діях Гонтарєвої немає і закрив провадження. Було допитано мене і трьох дрібних чиновників з НБУ. Сама мадам глава Нацбанку свідчення не давала, жоден із суддів не був опитаний.

Суд вирішив, що так не можна і зобов’язав слідчих ГПУ працювати. Сподіваюся, Юрій Луценко візьме цю ситуацію на контроль.

Нагадаю, я свого часу звернувся в Генпрокуратуру із заявою про злочин. На мій погляд, офіційний лист Гонтарєвої на адресу голови Верховного суду Романюка є спробою її втрутитися у процес правосуддя. Глава НБУ дуже хоче, щоб суди скасували рішення, котрими було засвідчено колосальну шкоду, котру нанесли банківській системі дії керівництва Нацбанку, в частині незаконного виведення з ринку банківських установ. Таких банків, котрі підтвердили в судах неправоту НБУ, на сьогодні більше десятка, і число їх, ймовірно, зростатиме.

Ну а я, відповідно, не даю Гонтарєвій ховати свої злочини і буду й надалі примушувати Генпрокуратуру займатися тим, за що їй у бюджеті передбачено чималі гроші.

Тепер звернуся з клопотанням про допит особисто Гонтарєвої. Як же без цього?

Хто там з нею спілкується, передайте їй, що на допити треба буде ходити часто», - пише Ігор Луценко.

Фото ЕРА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.