​Дев’ять років позбавлення волі отримав злочинець за вчинення розбійного нападу на пенсіонерку

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок по кримінальній справі стосовно 27-річного громадянина В., обвинуваченого у вчиненні розбійного нападу (частина четверта статті 187 Кримінального кодексу України), повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.


Розглядом кримінальної справи встановлено, що 28 грудня 2018 року о 04 годині через незачинені двері до будівлі літньої кухні приватного домоволодіння, що розташоване в Центрально-Міському районі м. Кривого Рогу, де в цей час перебувала 69-річна потерпіла, проник обвинувачений В. Останній став вимагати від пенсіонерки коштовності та гроші. Потерпіла повідомила нападника, що вона не має ні грошей, ні коштовностей, після чого обвинувачений В. вдарив її кулаком в перенісся та схопивши біля печі сокиру наніс пенсіонерці три удари в область голови. Такими діями нападника потерпілій було спричинено відкриту черепно-мозкову травму у сукупності, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя. Розуміючи, що пенсіонерка не зможе в подальшому завдати нападнику опору, останній з кишені халату потерпілої викрав мобільний телефон марки «Nokia 107» із сім-картою.

У судовому засіданні прокурор довів винуватість громадянина В. у скоєні вказаного злочину, а обвинувачений визнав вину і розкаявся у вчиненому. Потерпіла під час судового розгляду просила призначити обвинуваченому суворе покарання.

Вироком суду обвинуваченому В. призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті: http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №216/1713/19. Вирок суду від 12 липня 2019 року.

Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.