​Київський апеляційний суд зменшив розмір застави до 20 000 000 гривень для начальника Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України

28 листопада 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 11 листопада 2019 року, якою задоволено клопотання слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Марченка Д.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 січня 2020 року включно з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 76 840 000 у національній грошовій одиниці.


Про це повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу сторони захисту задоволено частково, ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 11 листопада 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено частково.

Застосовано до підозрюваного Марченка Д.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 січня 2020 року з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 20 000 000 у національній грошовій одиниці.

Нагадаємо, Марченко Д.О. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 28, частиною третьою статті 426 (бездіяльність військової влади) Кримінального кодексу України.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.