​Сумський суд поновив Мішеля Терещенко на посаді Глухівського міського голови

Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомив сам Мішель Терешенко: «Щойно Сумський суд поновив мене на посаді Глухівського міського голови!


Суддя - БОНДАР Сергій Олександрович, і я вдячний йому за справедливе рішення. Впевнений, що тиск на нього був величезний. Бо цілий міністр юстиції відмовився скасовувати держреєстрацію рейдерів по фейковим документам і ганебно заявив, що реєстратор діяв відповідно до закону...» - написав Мішель Терещенко.

«Правоохоронні органи замість потягнути самозванців до буцегарні за захоплення влади, також ганебно сховалися й мовчки підтримували рейдерів. Теж саме можна сказати про решту високопосадовців, які все знали й мовчки спостерігали як в нашій державі можна рейдерським шляхом безкарно захопити владу в цілому місті й встановити там свої порядки! Детальніше про рейдерське захоплення влади в Глухові можна довідатися з моїх попередніх публікацій.

Таким чином, через злочинну бездіяльність правоохоронних органів та органів влади цілих 5 місяців команда регіоналів-самозванців знущалася над Глуховим та встигла оперативно «розібратися» і з наявним бюджетом, і з майном громади, яке вцеліло ще після їх попереднього 20-річного правління. Про що буде окремий пост.

Потрібно додати, що такого рішення суду рейдери аж ніяк не очікували, оскільки «перестрахувалися» - 6 серпня 2020 р. рішенням своєї так званої «сесії» вони ДОБРОВІЛЬНО поновили мене на посаді! І, звісно, відразу ж звільнили! А тому вони розраховували, що суд закриє справу, а я понесу до суду нову позовну заяву про протиправне звільнення. «Високопрофесійний» адвокат, найнятий рейдерами для власного захисту за 60 000 грн. КОШТОМ міського бюджету лише, безпорадно розвів руками...

Зараз триває судове засідання щодо поновлення на посаді секретаря Глухівської міської ради, звільненої тим же самим протиправним збіговиськом «депутатів»-регіоналів», - пише Мішель Терещенко.

Нижче він радісно повідомив, Сумський суд щойно ухвалив рішення про поновлення на посаді секретаря Глухівської міської ради О. Демішевої. Регіонал-рейдер Ю. Бурлака йде на вихід, а якщо нарешті підключаться правоохоронні органи, то йому зі спільниками доведеться відповідати за захоплення державної влади. Але якщо і на цей раз рейдери не понесуть відповідальності, так нічого і не зміниться: вони і надалі будуть використовувати всі існуючі злочинні методи, щоб незабаром взяти реванш.

Мішель Терещенко у суді. Фото зі сторінки ФБ Мішеля Терещенко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.