Сергій Власенко: Влада готує чергову акцію з дискредитації Юлії Тимошенко напередодні виборів

vlas eesu

 
У четвер влада готує чергову акцію з дискредитації Юлії Тимошенко напередодні виборів. Про це заявив захисник лідера опозиції Сергій Власенко під час брифінгу у Харкові, повідомляє byut.com.ua.


За його словами, завтра Апеляційний господарський суд Києва буде розглядати апеляційні скарги Державного казначейства і Кабінету міністрів на рішення Господарського суду Києва про так звані державні гарантії по зобов’язаннях ЄЕСУ.

Власенко нагадав, що розглянувши апеляційну скаргу Державної казначейської служби на рішення Господарського суду Києва від 19 вересня, уже 21 числа апеляційний суд приймає її до провадження і призначає справу до розгляду. «За один день на рішення у справі, яке займає 26 сторінок, казначейством була подана апеляційна скарга», - підкреслив захисник.

Ця скарга потрапила в Господарський суд міста Києва, який надзвичайно оперативно розглянув її і надіслав до Апеляційного господарського суду міста Києва.

«Судді встигли розглянути цю апеляційну скаргу, вивчити матеріали, призначити справу до розгляду, винести ухвалу. І вони все це зробили за один день! Це означає, що ця справа повністю і тотально контролюється діючим режимом», - наголосив Сергій Власенко.

За його словами, «Янукович, не маючи жодних підстав, готовий сплатити 400 млн. дол. США з державного бюджету лише для того, аби посадити Тимошенко ще на 10 років».

Він нагадав, що у цій справі офіційна позиція Кабінету міністрів України полягає в тому, що ніяких державних гарантій по зобов’язаннях ЄЕСУ не існує.

«Але при тому всьому, в Господарському суді міста Києва суддя Івченко виносить рішення проти України на 400 млн. дол. США. Ми розцінюємо це лише як черговий політичний маніпулятивний крок з метою продовжувати цю пропагандистську кампанію впереддень виборів», - сказав Сергій Власенко.

«Чому так поспішають? Чому будуть слухати за один день? Чому рішення будуть виносити практично без обговорення? Тому що треба, аби все це відбувалося ще в період виборчої кампанії, щоб можна було про все це розказувати з екранів телебачення», - зазначив захисник.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.