Володимир Щербань фігурував у справі про вбивство Євгена Щербаня як обвинувачений

obvinuvacheniy svidok

 
Захисник лідера опозиції Юлії Тимошенко Сергій Власенко нагадав, що свідок прокуратури у справі Євгена Щербаня Володимир Щербань спочатку мав статус обвинуваченого.


На брифінгу для журналістів захисник процитував інтерв‘ю самого Володимира Щербаня, де він зазначив, що «так, був обвинувачений по цій справі, а тепер свідок», повідомляє byut.com.ua.

Сергій Власенко підкреслив, що Володимир Щербань так і не навів жодного факту причетності Юлії Тимошенко до справи Щербаня, на протязі 17 років про це не згадував, а почав щось «пригадувати» у 2012 році.

Сергій Власенко припускає, що прохідне місце у списку Партії регіонів для сина Володимира Щербаня - Артема - пов‘язане з цим фактом.

Він звернув увагу на ланцюг дивних співпадіть навколо постаті Володимира Щербаня, які викликали багато запитань захисту.

«Навколо Володимира Щербаня цілий ланцюг співпадінь. Не пішов він на футбол - пройшов вибух і загинув Ахать Брагін. Зайшла людина до Володимира Щербаня, сказала про 110 млн. – вийшла і її вбивають. Вигнали Володимира Щербаня з посади голови обласної ради і керівника фракції «Соціально-ринковий вибір» - через місяць гине Євген Щербань і через 2 дні з рахунків його загиблої дружини зникають 2 млн. дол. США»,- зазначив захисник.

Сергій Власенко нагадав журналістам, що під час допиту Володимир Щербань підтвердив адресу, за якою восени 1996 року він проживав у США, і підкреслив, що ця адреса співпадає з адресою реєстрації фірми, на рахунки якої, через два дні після загибелі подружжя Щербанів, було перераховано 2 млн. доларів, що підтверджують документи, які є у захисту.

«У нас є документи, які підтверджують той факт, що з рахунків загиблої дружини Євгена Щербаня через 2 дні після вбивства, тобто 5 листопада 1996 року, було перераховано на рахунки сина Володимира Щербаня - Артема Щербаня - 2 млн. 122 тис. 56 дол. США. Навіщо після смерті дружини Є. Щербаня раптом перерахувалися 2 млн.? Там залишок на рахунку становив, якщо не помиляюсь, 14 тис. дол.»,- наголосив Сергій Власенко. За його словами, «майже всі гроші з рахунку були переховані на структури Володимира Щербаня».

«Не встигло тіло Євгена Щербаня охолонути, як його статки почали розкрадати. Діти Є.Щербаня, наскільки я розумію, жодних активів не отримали, а отримали мізерну їх частину», - повідомив він.

Сергій Власенко також звернув увагу на те, що суддя Ганна Медушевська намагалася завадити захисту оприлюднювати матеріали та відео, які доводять причетність осіб, в тому числі Володимира Щербаня, до справи Щербаня.

За його словами, «суддя в категоричній формі, як тільки побачила, що захист демонструє відео, демонструє документи, які підтверджують причетність інших осіб, в тому числі свідка Володимира Щербаня, вирішила побудувати китайський мур і не дати нам можливість це презентувати».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.