Круговерть історії: яничари і хазари знову паплюжать Україну

 
Хто не пам’ятає історії, той не має майбутнього. І ті, хто це усвідомлює, бореться за неї, за визнання видатних пращурів, позаяк хочуть зберегти українців як націю. Але таких людей в самій Україні стає дедалі менше, оскільки влада, яка називає себе українською, знищує українство як таке.
 
Дивна складається ситуація, коли більшість людей, що народились в Україні і тут поховали своїх батьків, не люблять свою країну. Вони хочуть жити краще, але не усвідомлюють однієї звичайної речі: покращити життя українців можуть лише українці, а не інородці (не плутати з нацменшинами, які люблять Україну краще за українців), що прийшли в черговий раз поневолити країну, а усі ті, хто називається народними обранцями, лягли під інородців, як проститутки, в надії, що їм заплатять за збочення зараз та й в майбутньому знову викличуть для обслуговування.
 
Українці не відчувають себе українцями. А тому велика кількість людей не любить українську мову, не сприймає українського світогляду і тим паче не бажає жити у вільній українській державі. Але при цьому вони заздрять росіянам (які, між іншим – патріоти, і за російську мову та російську політику готові йти в бій, і цей російський націоналізм підтримується владою згори).
 
А ось в Україні бути націоналістом – майже ганьба. Тобто любити свою країну, турбуватись про неї, зберігати її історію, культуру та природу – це не правильно, а тому за це треба карати. І певна кількість людей, як телята, ведуться на це. І теж вважають націоналізм поганим явищем, хоча при цьому цим людям не подобається, коли знищують паркові зони, в яких вони відпочивали, захоплюють берега біля водойм, не допускаючи відпочиваючих до води, відбирають у дітей дитячі майданчики, віднімають бізнес, знищують підприємства, позбавляючи людей робочих місць, продають в магазинах продукти, які погано впливають на здоров’я і призводять до виникнення безплідь, а то й смертельних хвороб.
 
Але чому тут дивуватись? Загарбники завжди гноблять і знищують нарід, землю якого поневолили. Янукович це довів, коли перед виборами у Василькові (райцентр Київської області), відійшовши після вимовленого спітча трохи в сторону від мікрофона і поглянувши на площу, де ще залишалося близько тисячі підтримуючих його передвиборчі програми осіб, цинічно закинув «Чьо эти дебилы не расходятся?»
 
Тож чому люди дивуються, що їх вважають за ніщо? Адже до влади вони обирають янучар та хАзар. А історія вже довела, що яничари і хазари завжди знищували українців, оскільки хоч вони і не мали власної держави, зате вправно служили своїм господарям, які хотіли володіти українськими землями, а тому і допомагали ворогам України забирати в полон українських жінок і перетворювати українських чоловіків на рабів.
 
І сьогодні історія повторюється. І відбувається це через те, що народ, що живе на українській землі, не засвоїв історичного уроку і не усвідомив, що саме націоналізм – любов до своєї Батьківщини, звільняє від ворогів і поневолювачів. Хіба людина у своїй квартирі буде розводити вогнище, щоб її спалити? Або чи стане трощити меблі? Звісно ні, бо це – своє, кровне. А загарбники? Їм якраз чужого не шкода. Тому вони і знищують ліси та заповідники, забруднюють водойми, паплюжать історичні пам’ятки. Адже це - не їхнє.
 
Вони не відчувають гордощі за українську історію, їм байдуже наскільки чистою буде вода в Дніпрі, Десні чи на Шатських озерах. Вони без вагань побудують замки на історичних пам’ятках, позаяк для них важливо, щоб їм на захопленій землі було комфортно. Вони знають, що їхні діти тут не житимуть, а тому і знищують все, що можна знищити, разом з народом. І при цьому народові говорять, що націоналізм – це ганебне явище. Звісно, що для них це так, оскільки націоналізм і патріотичність завжди об’єднують людей однієї нації. А вони у цьому не зацікавлені. Адже якщо український народ об’єднається, то дасть відсіч, у порівнянні з якою киргизький сценарій здаватиметься пуком у буревії. От тому вони і нацьоковують українців зі сходу на українців з заходу, а самі швидкими темпами здають молоду українську незалежність, чудово усвідомлюючи, що допоки люди будуть чубитись між собою, вони й не встигнуть усвідомити, як повернулись в рабство.
 
Але одне відомо з давніх-давен: Україну і Київ оберігає Господь. І якби янучари і хАзари не хотіли, їх все одно винищать. Вони згинуть. І історія не згадає їхніх імен. Тож януковичи і азарови хоч і є холуями, карателями і поневолювачами, що вірно і завзято служать російські владі, але і вони підуть у небуття. Український народ прозріє, очиститься і скине яничар і хазарів з крутих берегів славного Славути, позаяк історія довела, що янучари і хАзари бояться українського народу, а отже народ все одно переможе. І на це не піде багато часу (хоч загарбники і запланували собі життя років на триста), позаяк покровитель Києва Архангел Михаїл вже заніс над ними свого меча, адже недарма у Києві розвалився пам’ятник засновникам міста, а перед Януковичем зачинились двері Ради і на могилі невідомого солдата на нього впав поховальний вінок.
 
Маргарита ЧОРНА

Наступна стаття »



Коментарі

  +0 #1 Любов 5 июл. 2010 г., 15:55:57
Дякуємо Господу, що він з Україною, а народ повинен думати...
  +0 #2 Олександр 5 июл. 2010 г., 21:47:12
Чудова стаття. Вона вже розміщена на сайті Всенародного фронту порятунку України: www.Lalak.org.ua
  +0 #3 Ганна Земко 6 июл. 2010 г., 19:19:49
Маргарито, дякую за статтю. Ми з чоловіком (який, до речі, належить до нацменшини вірмен) ще три тижні тому "прочитали" послання, що забите у прізвищах наших нинішніх правителів. Бачу - не помилились, якщо і ви про те ж. Повністю підтримую вас з тим, що "згинуть наші воріженьки". З радістю б вас познайомила з укораїнським виданням СЛОВО ЖІНКИ, засновником якого я є. З повагою, Ганна Земко
  +0 #4 Тетяна 7 дек. 2010 г., 19:12:29
Маргарито, дуже гарна стаття, бо в ній як у Бога сама правда та істина. Молюсь за нашу Святу Русь кожного дня зі сподіванням на появі ще одного Ярослава Мудрого. Майже тисячу років не має єднання і при цьому ми ще існуємо, написано: не розділиться царство - не встоїть, де розділиться дім- опустіє. Це про нас. Тетяна.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.