Янукович покращив життя українок вже сьогодні

Так, як нині піклується Янукович про державу – можна лишень мріяти. Мало того, що на українців вішають борги МФВ, так за те, аби можновладці отримали ці гроші і могли їх розікрасти, люди ще й повинні жити, отримуючи постійне підвищення ціни за газ, а українські жінки тепер змушені йти на пенсію у шістдесят років.
 
 
Для Українок це – радість. А то ж бо, адже виходить, що тепер, аби отримати мізерну пенсію, потрібно відпрацювати на державу лишніх п’ять років. А що такого? Адже за статистикою, українські жінки живуть на двадцять три роки довше, аніж чоловіки, тож чому вони повинні лишніх п’ять років сидіти на шиї у держави? Сімнадцять – ще так сяк, може, хто за ці п’ять років скаженої роботи на заводах, фабриках, або фермерських господарствах і вимре, вже ж менша кількість лишиться тих, кому потрібно буде виплачувати пенсію.
 
А тут ще пані з телевізора – вгодована та випещена, з макіяжем та зачіскою, доводить журналістові каналу СТБ, що такий крок, як підвищення пенсійного віку, потрібно було зробити давно, позаяк державі немає чим платити пенсію.
 
І як з нею не погодитись? Але хочеться зробити пропозицію, яку стовідсотково підтримають усі жінки, які не сидять по офісах та міністерствах і не перекладають папірці під кондиціонерами. Нехай пані Лібанова, директор Інституту демографії, полишить свою посаду і піде та й відпрацює у фермерському господарстві років зо п’ять. Саме до 65 років.  Не треба більше. А взагалі, доречно було б закріпити законом, щоб ті жінки, які до 55 років пропрацювали у міністерствах, потому п’ять років до пенсії попрацювали б у гальваніці. А краще – в полі. Та ще й при такій спеці, яка нині стоїть в Україні. Думаю, пані Еллі сподобалось б в'язати снопи під пекучим сонцем, а ще краще – працювати в свинарнику. Не папірці перекладати, не лекції студентам читати, – виставляючи на показ свій манікюр та косметику, вартість якої більшості українок не по кишені, а з цим манікюром – прибирати за свинями.
 
Але ж ця мадам, коли говорить про підвищення пенсійного віку, сама пенсію вже, мабуть, отримує (хоча на вигляд хто їй дасть 60)? Вона ж бо на заводі по вісім годин не працювала і що таке гальванічний цех або корівник на своїй шкурі не відчувала, а тому і до сімдесяти років може собі працювати, сидячі у прохолодному влітку і теплому взимку кабінеті. Їй і на думу не спадає подивитись на зморених працею жінок, які пізно ввечері повертаються зі зміни або з поля. Вона ж бо вважає себе елітою – особою, що отримала освіту і посіла певне крісло в своїй структурі. А чом би цій пані не піти з посади (все ж вже вік, і не дати дорогу молодим економістам?). Але у цьому випадку – зась, моє, бо я- визнаний, відомий, маю силу-силенну нагород, доплат і т.п. А інші – хай ще заслужать.
 
Хоча, звісно, заслуги Елли Марленівни ніхто під сумнів не ставить. Вона – визнаний науковець, гарний фахівець у своїй галузі. Одна біда – фахівець, відірваний від реального життя (як і більшість можновладців), які на власній шкурі не відчувають реального сьогодення і навіть не замислюються, як люди харчуються, скільки працюють і як важко деякі жінки трудяться, щоб заробити не 800 гривень, а дві тисячі. Єдина порада пані Еллі: нехай знайде час, підійде до найближчого відділу пенсійного забезпечення і порівняє, який вигляд у шістдесят років має вона, а який жінки, яким лишень п’ятдесят п’ять. На жаль, перемога буде на боці пані Елли, позаяк більшість українських жінок у 55 років виглядають на 65, а то на 70. Отака собі соціологія. Тож добре говорити особі, яка вже перейшла межу пенсійного віку, про його підняття, їй то на пенсію вже чекати не доводиться.
 
Але чи вирішить підвищення пенсійного віку проблему пенсійної реформи? Якщо подібне «реформування» відбуватиметься і надалі, то за двадцять років українці будуть змушені йти на пенсію у сторічному віці, позаяк пенсій на всіх не вистачатиме, адже вже нині більшість молоді через януковські реформи і ставлення до свобод особистості без жалю їдуть з країни, оскільки не хочуть все життя працювати на таких, як Янукович, а мріють про нормальне і стабільне життя. І хоч часто зазначають, що в Америці і Євросоюзі пенсійний вік теж вищий, ніж в Україні (і його хочуть піднімати і далі), але при цьому ніхто не згадує той факт, що окрім соціальної пенсії, в цих країнах існують і інші пенсійні програми, і якщо людина повідкладала на них гроші і потому вирішує вже ніколи не працювати, то на пенсію вона може піти і у 45 років. Але про такі «дрібнички» та ж сама Елла Марленівна - анічичирк. Навіщо українцям це знати?
 
Але молодь не дурна. Вона, на відміну від влади, з дуба не падала, а тому думає про своє майбутнє і без вагань їде з країни у пошуках кращої долі. І ніхто не може їм дорікнути за те, що вони покидають свою Батьківщину, позаяк України вже немає, а в Уркаїні лишаються зеки, олігархи і старі та немічні. Тож вже в найближчі роки з таким правлінням і економічним «проривом», як у Януковича, держава перетвориться на країну, яку і з Гондурасом не порівняєш.
 
Але дітей нинішніх можновладців тут вже не буде. На вкрадені з українського бюджету гроші вони житимуть у Швейцарії, і їм буде байдуже, як там мешкатимуть українці і в якому віці йдуть на пенсію, якщо, звісно, до неї доживатимуть.
 
Маргарита ЧОРНА
 


Коментарі

  -1 #1 Тоня 10 авг. 2010 г., 15:00:10
А ви що чекали від урки щось хороше? Пенсійний вік і ціни на газ треба підвищувати для донецького регіону, донецький регіон голосував за Януковича то тепер нехай отримує!
  +1 #2 valery 10 авг. 2010 г., 15:02:10
при чем здесь президент, есть два пути развития капитализм и социализм, вот из чего надо выбирать....
  +0 #3 tyu 10 авг. 2010 г., 15:02:33
Господа уроды олигархи!Давление на население принесёт обратный эффффект, вопреки вашим фантазиям, остануться в этой сране зеки и наркоманы.
  +0 #4 Людмила 10 авг. 2010 г., 15:04:09
Правда нікого не цікавить... Тому всі мовчать... Але чи ревуть воли як ясла повні? Бо ж бідним нема за що їхати за кордон...
  +0 #5 Вася 10 авг. 2010 г., 15:06:37
импичмент надо пока не поздно
  +0 #6 Regina 10 авг. 2010 г., 15:07:29
Та подивіться на 60річну європейку і порівняйте з нашими замордованими і хворими жінками,що живуть на 800гр.!Бога побійся Президенте!Ти ж ніби віруючий!!
  +0 #7 Киев 10 авг. 2010 г., 15:07:50
Этот народ должен хлебнуть свою чашу сполна. Чтоб на следующих выборах думали головой, а не другим местом. Чем хуже - тем лучше.
  +0 #8 панас 10 авг. 2010 г., 15:12:32
Молодец янукович! Так им падлам и надо! Чтоб знали как молиться на урку. Лично у меня к януковичу претензий нет потому, что волк не виноват, что родился волком и жрет овец. А вот овцы? Это ж надо так присмыкаться перед волком!
  +0 #9 Вася 10 авг. 2010 г., 15:13:18
Это всеравно. что живому Гонгадзе присвоили звание героя украины посмертно по поддельным документам, которые купили ему и Мельниченку спецслужбы, а виноват Кучма. что не держал свечку когда Гонгадзе спал то с Мирославой, то с Притоулой. то с девочками Пукача ... бомж с Грузии, смог купить себе звание Героя Украины. И такое бывает, когда хочется грузинского секса, а виновным стает Президент.
  +0 #10 Фрейя 10 авг. 2010 г., 15:19:26
Свои граждане вымрут,олигархи завезут китайцев.Привыкли у нас выезжать за счет женщин.Мужчины живут ,к сожалению, у нас меньше.А что они делают для того,чтобы жить дольше?Многие пьют,курят и вообще безответственно относятся к своему здоровью.Женщина,как мне кажется,программирует себя на здоровье и более долгую жизнь,так как хочет вырастить детей,потом внуков,а, даст бог, так и правнуков.
  +0 #11 Нюша 10 авг. 2010 г., 15:23:05
Согласна с каждым словом!
  +0 #12 палата №5 10 авг. 2010 г., 15:26:02
Скоро надумают бесплатные экскурсии для пожелых людей в Асвенцум (в один конец). "Уркаина для людей"
  +0 #13 Киевлянка 10 авг. 2010 г., 15:26:29
То, что женщины существуют дольше, чем мужчины жизнью назвать нельзя. Почти все еле передвигаются, опухшие колени, вздувшиеся вены. Сначала нужно создать условия для такой старости как в Европе. А то в НАТО не хотят, т. е поделиться с людьми, а рабствовать на них заставляют. К сожалению часть жителей этой страны (самая нищая) их в этом поддерживает- вспомним Крым и придурковатых беззубых старушек.
  +0 #14 N 10 авг. 2010 г., 15:29:07
Слава Богу що хоч хтось є що не мовчить! Нажаль не всі це чують і юачуть. А ще може так статись, що цей закон приймуть так швидко і непомітно, як і інші що проти українського народу, адже це методи теперішньої бандо-масонської влади!
  +0 #15 Хрю 10 авг. 2010 г., 15:35:25
мне 52 года, два высших образ. - перестройка дала о себе знать больной спиной ( чтоб выжить инженеру пахать надо было и не только за кульманом), плохая еда - больной печенью, плохая экология - суставы и пр. Жаль детей, в Европу нас не пускают , а с рашей у них будет жизнь как у нас. Я согласна ради своих детей умереть сейчас, с условием, что уморят всех таких же как я и старше, чтобы дать возможность молодежи не бродить 40лет по совковской пустыне. Я часто бываю в странах Нато -- там и мораль выше. Что тут прививали комуняки нам -если ворюг выбираем во власть
  +0 #16 Елена 10 авг. 2010 г., 15:40:15
Интресно, а эти комментарии пишут доярки, работницы доменных цехов и фермерских хозяйств? Или все-таки работники офисов? Тут не в президенте дело, а в состоянии демографии и экономики. Васе: Кто из кандидатов на прошлых през. выбрах, по-Вашему, пошел бы другим путем при решении социальных проблем?
  +0 #17 Хрю 10 авг. 2010 г., 15:40:20
Почему нам рассказывают о требованиях повышения цен, пенс. возраста. А совсем не рассказывают о том, что длявступления в НАТО нужно в несколько раз поднять пенсии , зар. платы. Никто не говорит об этом ни ющ, ни тем более янык .- а зачем - ведь это жезначит делиться с нами надо. Но янык э то вори все этим сказано, а ющ хуже - он иуда.
  +0 #18 Ол 10 авг. 2010 г., 16:47:19
Статья --Класс!!!
  +0 #19 many 10 авг. 2010 г., 18:05:01
когда же родиться в нашей стране зорро.. власть такую можно назвать сс
  +0 #20 enemy 11 авг. 2010 г., 11:06:50
Жінки, хіба нам не пофіг на яку сторону в яника тюбетейка? Ми ж не погоджуємся з ним, давайте зробимо страйк. Одноденний, в хаті і на роботі, просто відпочинем і хай їм всім грець. А мужики хай попробують, як мало працюють наші жінки. А потім, як не допоможе, тижневий. А потім взагалі ніфіга робити не будемо. Пенсії будемо чекати .... Думаєте, жінки на протест не здатні - просто подивіться,хто останнім часом спортивні змагання міжнародні з україни виграє. Жінки. Думаєте, не наважимся як наші мужики - будемо по кутках никатися. Але тоді вже зміни будуть кардинальні.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.