Литвин вирішив нас навчити, як Україну від ворога захищати

litvin gnida

 
Не тільки не розумію, чому він досі присутній у Парламенті, але й чому ця гнида досі на волі. На його руках і руках його родини кров сотень невинних українців. Вся Україна знає, що він причетний до вбивства Гонгадзе.


Один брат Литвина - Микола Литвин - 11 років очолював Державну прикордонну службу України, корупціонер і контрабандист. Навіть в час війни не зробив абсолютно нічого, щоб перекрити кордон між Україною та Росією, внаслідок чого до нас постійно йшла російська техніка та військові. І в той час, коли цей злочинець заробляв на контрабанді з Росії, наші хлопці гинули від російських куль.

Другий брат Литвина - Петро керував сектором «Д». Цей зрадник винен в Іловайській трагедії. Він здавав наші позиції, а коли ми потрапили в оточення, він просто втік і кинув усі батальйони, які брали участь в цій операції. Сотні вбитих під Іловайськом наших хлопців на його совісті. Цікаво, як цьому покидьку спиться вночі?

Дружина Литвина кришує виробництво сухпаїв для Української армії. Їли ми ці сухпаї єдиний раз, коли в Іловайську вже зовсім нічого не залишилось з харчів. В інших випадках ми їх просто викидали, або віддавали собакам. Бо як можна їсти консерви, які складають з шерсті, хрящів, кісток та шкіри і це все залите якимось незрозумілим жиром. Ми знаходили в них багато чого, але чого ми там точно не бачили жодного разу - це м'яса.

Ось така сімейка. І цей покидьок з трибуни ще буде кричати про те, як він турбується про український народ? Дорогий український народе, не маєте права ніколи більше допустити, щоб ця гнида потрапила у Парламент. Такі, як він, на камери кричать, як люблять Україну, а насправді обкрадають, продають, зраджують її та нищать наш народ.

P.S. І ще один факт: Під час Майдану, а точніше, коли на Грушевського відбувались запеклі протистояння, Литвин та регіонал Деркач гуляли на весіллі своїх дітей - сина Литвина та доньки Деркача. І все буквально за кількасот метрів від Майдану, в одному з найдорожчих готелів Києва - Інтерконтиненталь. Коли наші люди боролись з режимом януковича і бандою ригів, ця сволота розважалась, пила, жерла під пісеньки Кіркорова та ще й з цими ж таки регіоналами. А тепер він буде розказувати нам, яка йому небайдужа доля України?

Володимир Парасюк, facebook.com



Коментарі

  -4 #1 Инга 12 февр. 2015 г., 22:11:50
Автор статьи довольно смел, будучи депутатом ВР. Только почему после активного участия в событиях Киевского Майдана он не за- щищает цельность границ Украины в АТО? Хотя, по свомеу, он прав в том, что сразу надо было укреплять границы для устранения воз- можности шстания россиян в обе стороны. Но, может быть, это не только вина родственника бывшего спикера ВР? То же и по отно- шению к началу событий в Крыму, т.е. захват "ряженными" РФ-цами военных частей ВСУ; настоящая защита границы на юго-востоке.
  +0 #2 Виктор 12 февр. 2015 г., 22:49:17
[quote name="Инга"]Автор статьи довольно смел, будучи депутатом ВР. Только почему после активного участия в событиях Киевского Майдана он не за- щищает цельность границ Украины в АТО? Хотя, по свомеу, он прав в том, что сразу надо было укреплять границы для устранения воз- можности шстания россиян в обе стороны. Но, может быть, это не только вина родственника бывшего спикера ВР? То же и по отно- шению к началу событий в Крыму, т.е. захват "ряженными" РФ-цами военных частей ВСУ; настоящая защита границы на юго-востоке.[/quote]Парасюк абсолютно прав - семейка мерзавцев...
  +0 #3 Виктор 12 февр. 2015 г., 22:51:59
Парасюк абсолютно прав - семейка мерзавцев...858
  +0 #4 Пэтя 12 февр. 2015 г., 23:02:15
Тут ко :sigh: нечно Парасюк прав эта веселая семейка в полном составе должна находится в местах не столь отдаленных, а они продолжают паразитировать возле державной кормушки!
  +0 #5 Nikki Diavol 12 февр. 2015 г., 23:06:54
Видимо на Украине так ничего и не изменилось, если Литвин все еще в парламенте))
  +0 #6 Петро 13 февр. 2015 г., 02:47:59
[quote name="Инга"]Автор статьи довольно смел, будучи депутатом ВР. Только почему после активного участия в событиях Киевского Майдана он не за- щищает цельность границ Украины в АТО? Хотя, по свомеу, он прав в том, что сразу надо было укреплять границы для устранения воз- можности шстания россиян в обе стороны. Но, может быть, это не только вина родственника бывшего спикера ВР? То же и по отно- шению к началу событий в Крыму, т.е. захват "ряженными" РФ-цами военных частей ВСУ; настоящая защита границы на юго-востоке.[/quote]Шановна! Кожен повинен робити свою роботу! Так і тебе спитати можемо: чому ти не в АТО? А, може , автор тільки вчора вернувся? Або завтра іде? А ще - забуть язик Кацапіі ! Такий час, що і на сходах в диню отримаєш - і АТО не треба! А,відносно Литвинів, конституційний дозвіл на право володіння зброєю: за кілька днів народ (МИ !)розставимо крапки над "і". ВОГНЕМ І МЕЧЕМ!!!
  +0 #7 Христя 13 февр. 2015 г., 09:56:31
[quote name="Инга"]Автор статьи довольно смел, будучи депутатом ВР. Только почему после активного участия в событиях Киевского Майдана он не за- щищает цельность границ Украины в АТО? Хотя, по свомеу, он прав в том, что сразу надо было укреплять границы для устранения воз- можности шстания россиян в обе стороны. Но, может быть, это не только вина родственника бывшего спикера ВР? То же и по отно- шению к началу событий в Крыму, т.е. захват "ряженными" РФ-цами военных частей ВСУ; настоящая защита границы на юго-востоке.[/quote]
Инга, а чего это Вы Литвина защищаете? Вы его пиарщик?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.