Режим внутрішньої окупації продовжує брутальні репресії проти добровольців

oun pivnich

 
Друзі, вчора, 3 серпня, міліція в Чернігові затримала наших побратимів з Чернігівської резервної сотні ДБ ОУН «ОУН - Північ». А саме, було затримано сотенного друга Легенду, інструктора сотні друга Командора, бійця сотні друга Кулю.


Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук командир Добровольчого батальйону ОУН Микола Коханівський (позивний Буревій).

Затримання відбулися в брутальний спосіб, з традиційним вже підкиданням: другу Легенді підкинули якісь пігулки, ніби амфітамін, Командору підкинули гранату.

Трохи історії: Чернігівська резервна сотня ввійшла до складу добробату ОУН на початку квітня цього року. Декілька бійців сотні були в складі бату у Пісках. До цього більшість бійців брали участь як у київському, так і черніговському майданах.

Далі вся сотня була приведена до присяги і отримала назву «ОУН-Північ».

Так ось, нахабство міліції не знає меж: бійці сотні дисципліновані, постійно вишколюються, постійно захищають громаду міста, мають вдосталь зареєстрованої зброї, чудово розуміючи, що вони стоять поперек горла нелюстрованій владі міста. Але міліції байдуже, міліція вирішила, як і за януковича, репресувати патріотів, і задля цього не гребує нічим.

Вчора чернігівські патріоти, бійці «ОУН-Північ» пікетували Чернігівське МВС, принесли з собою шини. Я ходив до місцевого МВСівського керівництва, а саме пана Альошина. Ми дійшли згоди, що достатніх підстав для тримання під вартою немає. Домовились, що якщо у затриманих козаків при обшуку нічого не знайдуть, відпускають. Обшук провели. Звісно, нічого не знайшли. Але відпустили лише двох: Командора та Кулю. Легенду залишили, обіцяють відпустити завтра.

З огляду на ситуацію в країні й на той терор, який розпочав режим внутрішньої окупації на всіх «неугодних», а саме добровольців, націоналістів, громадських активістів, вважаємо, що цей репресивний маховик треба зупиняти у будь-який спосіб.

Тому я, командир Добробату ОУН, відповідально заявляю: ми не дамо своїх побратимів на розправу системі!

Наказую всім командирам структурних підрозділів Добробату ОУН підготуватись, і в разі потреби, за наказом виїхати до Чернігова, де буде утворений оперативний штаб ОУН. Суворо припиняти будь-які провокації, проявляти максимальну витримку, діяти виключно за наказами.

Також закликаю всі громадські ініціативи, які пов`язані з батальйоном ОУН, правдивих журналістів, побратимські організації, просто небайдужих українців підтримати нас в цій борні. З Божою поміччю разом переможемо! Слава Україні!

Командир Добровольчого батальйону ОУН Буревій



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.