Питання: яке конституційне повноваження дозволяє президенту командувати ДФС чи Мінфіном?

lutsenko poroshenko

 
Взагалі, я нині бачу три головних недо-розумінь щодо Порошенка.


1. В контексті офшорного скандалу люди не розуміють, що президент, як посадова особа, явно порушив закон і має понести за це передбачену законом відповідальність, якою б дрібною вона не була.

2. Порошенко незаконно суміщав владу і бізнес останні 15 років.

3. Порошенко не створював з нуля ні кондитерську фабрику імені Карла Маркса, ні завод «Ленінська кузня». Він - такий же «бізнесмен», як Ахметов чи Коломойський, чи Пінчук чи хтось інший з олігархів, котрі не створили нічого, лише вдало хапнули частину державного майна. У випадку Порошенка - він, до всього, робив це ще й не сам, а з батьковою допомогою.

До того ж, люди не бачать, як президент щодня порушує закон. Приміром, кілька годин тому Порошенко заявив, що вже доручив Мінфіну та Державній фіскальній службі забезпечити приєднання України до міжнародної міжвідомчої конвенції щодо забезпечення доступу України до рахунків нерезидентів.

Вніманіє, вопрос. Яке конституційне повноваження дозволяє президенту командувати ДФС чи Мінфіном?

Ігор Луценко, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.