Зв’язок «куратора» ОРДЛО та ватажка кривавого ОЗУ кілерів підтверджено

ordlo nemsadze

 
«ЗМІ» «ДНР» та «Новоросії» в особі тамтешнього сайту «Комітет» вельми незграбно спробувало спростувати інформацію, викладену в моєму журналістському розслідуванні «Східний глухий кут. Що спричинять нові розклади в «ДНР»?», а заодно зайвий раз, напередодні «особливого статусу», розпіарити одного з героїв моєї статті, колишнього нардепа-регіонала з Донецька Олександра Бобкова. Ось оригінал цього шедевра творчої донецької думки - «Александр Бобков: «О Захарченко, Ахметове и Януковиче» http://komitet.net.ua/article/155722/.


Ніде правди діти, потішили моє самолюбство своєю пильною увагою, дурилки картонні! Адже до цього моменту моє прізвище фігурувало у них головним чином у всіляких розстрільних списках та на сайтах різних «народних трибуналів». Зачепило, значицца! І недарма...

Повністю мою статтю можна прочитати тут: https://ord-ua.com/2016/03/21/vostochnyij-tupik-chto-povlekut-za-soboj-novyie-raskladyi-v-dnr/. Вона дуже об'ємна, але багато що пояснює людині, далекій від тамтешніх реалій. По телеку про це не покажуть.

Нагадаю, що в моєму матеріалі від березня поточного року акцент ставився на те, що на ролі «сірого кардинала» від так званих «старих донецьких еліт» Ахметова давно посунув Бобкова. В нього і взяв інтерв'ю сайт, яким з середини 2000-х керує нинішній «депутат Народного Совєта ДНР», до недавнього минулого «міністр пропаганди» Олександр Хряков, а в ті роки - головний ідеолог маргінального руху «Україна без Ющенка» і, за сумісництвом, голова Донецької обласної Спілки підприємців малого та середнього бізнесу.

Зазначу, що до початку війни в Донбасі, напевне, найбільш проросійський сайт в Україні «Комітет» фінансувався (як і створювався) на особисті кошти одіозного Бориса Колесникова, які регулярно передавалися на руки Хрякову через заступника мера Донецька з питань торгівлі - Геннадія Ткаченка. Також, як фінансувався завжди особисто Колесніковим і сайт «КІД», відомий в регіоні під жартівливим прізвиськом «Задолбасс» (http://zadonbass.org/).

Насправді прісне і тупувате інтерв'ю, але... Загалом, примуси дурня Богу молитися... Хотіли як краще, а вийшло як завжди...

Нинішній куратор «ДНР», як від донецьких еліт, так і від хуйловского радника Суркова Олександр Бобков в інтерв'ю поділився старим фото (скоріше за все, з особистого архіву ), на якому він зображений поруч з найкривавішим катом новітньої історії України, лідером ОЗУ кілерів - Гіві Немсадзе («Папою»). Того самого, сліди якого шукали «орли» «Термінатора» Луценка в 2005 році в донецькій резиденції «Люкс» Ріната Ахметова, коли там відбувався обшук. Немсадзе, правда, тоді не знайшли, а наїзд на Ахметова, як відомо, закінчився пам'ятним «чаюванням» Юрка з Рінатом. Зате згодом розкопали в штольнях 57 трупів, вбитих цим ОЗУ на замовлення Донецького клану, починаючи з середини 90-х і закінчуючи початком 2000-х. Уже при президенті януковичі всі три десятка членів ОЗУ на чолі з їх лідером були передбачувано відмазані від правосуддя Київським райсудом Донецька з подачі тодішнього заступника Генпрокурора Пшонки Рената Кузьміна. Про все це я докладно написав тоді, у вересні 2010-го в своїй статті для Радіо Свобода «Донецької мафії більше не існує. Де-юре...» http://www.radiosvoboda.org/content/article/2160051.html.

Але найцікавіше журналістське розслідування по банді Немсадзе, яке дає повне розуміння цієї ОЗУ, я написав трохи пізніше. Пропоную ознайомитися з ним тим, хто тоді не прочитав: http://www.radiosvoboda.org/content/article/2335644.html.

До речі, саме бандюки Бобкова та Немсадзе приїжджали до столиці викрадати, катувати і вбивати активістів Майдану, таких як Юрій Вербицький та Ігор Луценко, взимку 2014 року. Звичайні тітушки для таких цілей не годилися. Про місце та статус Немсадзе сьогодні в «ДНР» я також дещо писав: http://www.ostro.org/blogs/furmanyuk/160373/.

Більш того, Бобков в інтерв'ю «Комітету» фактично визнав свій зв'язок не тільки з «главою ДНР» Захарченком і головним «податківцем» Тимофєєвим («Ташкентом»), але і з донецькими олігархами проросійського спрямування Орловими, активи яких чомусь ніяк не бажає розкуркулювати ні «істинно народний уряд молодої республіки», ні правоохоронці «нової України» Порошенка. Хоча Орлови періодично курсують з території вільної України в окупований Донецьк і назад. Як і сам герой моєї статті і інтерв'ю «новороському ЗМІ» - Олександр Бобков. Зокрема, рік тому його бачили в самому центрі Києва - у метро «Арсенальна».

Але то вже таке - ясна річ, що відверто колаборантській владі у Києві не цікава боротьба з окупантами. А ось фото я збережу для історії. Хочеться вірити, що колись воно все ж таки ще стане в нагоді...

Артем Фурманюк, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.