Попередження щурам у Міноборони

schuri minoboroni

 
Дізнався, що громадські організації скаржаться на порушення правил проведення конкурсів чиновниками Міністерства оборони.


На днях Асоціація національно-патріотичних організацій (АНПО) звернулася до міністра оборони Полторака з проханням, щоб той дав вказівку своїм підлеглим не порушувати правила проведення конкурсу на фінансування громадських організацій, котрі займаються національно-патріотичним вихованням.

Історія така - 13 червня було оголошено конкурс з визначення проектів, розроблених всеукраїнськими громадськими об’єднаннями та творчими спілками, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2016 році. За правилами, затвердженими Кабміном, з дня оголошення конкурсу до моменту закінчення прийняття заявок має пройти мінімум місяць. Тим не менш, Міноборони поставив строк значно менший - до 30 червня.

АНПО звернулася до голови конкурсної комісії, заступника Міністра оборони України з питань європейської інтеграції, Ігоря Долгова, щоб той забезпечив виконання законодавства про строк подачі пропозицій. Наразі безрезультатно.

Виглядає це все, м'яко кажучи, не красиво. Річ навіть не у підозрах на традиційне бажання чиновників розділити кошти між наближеними ГОшками. Річ у тім, що посадовці не можуть ЕФЕКТИВНО розподілити кошти на найголовніше - на виховання та підготовку молодих патріотів, котрі мають захищати Україну. Мухлювати та шукати можливості для збагачення у цій сфері, коли йде війна - злочин проти обороноздатності нашої країни.

Звісно, сьогодні я надішлю офіційне депутатське звернення на шановного Степана Полторака та Кабмін. Хочу, щоб керівництво урезонило своїх підлеглих.

Але вважаю, що паперового офіціозу недостатньо, і по-доброму попереджаю: ПАНОВЕ ТИЛОВІ ЩУРІ, СПРОБУЄТЕ КРАСТИ - ДОВЕДЕТЬСЯ ПОПЛАКАТИ.

Ігор Луценко, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.