«Зміни до конституції»: «русскій мір» на конституційному рівні

vlada radam

 
Очевидно, моїм упущенням було називати діючі в Україні органи виключно «владою рад». Для багатьох не вкладується в голові, як це, скільки років спливло «незалежності», а лєнінська «вся влада радам» залишається й надалі. Ні, я не помилявся. Все так і є, тільки в багатьох випадках відбулася зміна вивіски, «власть совєтов» змінилася «русскім міром», сутність не змінилася.


Окупація українських територій, наступ на українську мову, на українську пісню, на українське кіно, на українську книгу, врешті, кріпосне становище жителів. Чи потрібні ще якісь докази? В імперській війні (не визвольній), а вона є саме такою, бо армії підпорядковані імперським органам-юрособам, лінія фронту умовна, жертви м'ясорубки служать чи не основною відправною точкою для інформаційного засилля імперського агітпропу. Власне, через такий агтіпроп здійснюється поглинання України «русскім міром». Всі ось ці маніпуляції про «жидобандерівців», про «російськомовних патріотів» або ж солдатами, гвинтиками-виконавцями імперської системи - вакарчуками, савченками тощо...

А відкривають ворота українських міст і сіл ворогу «сваі», московські, замасковані під українські органи кремлівської влади.

Добралися й до Конституції України - фундаментального водорозділу між «русскім міром власті совєтов» та українським світом влади громад. В основі злочину-підміни - скасування української влади, перепис влади українського народу на владу органів, встановлення і повернення влади рад.

В «русском мірє» первинним суб'єктом урядування є органи в статусі юридичних осіб приватного права (совєти, обмежене коло осіб). Основоположний поневолюючий фактор.

В українському світі первинним суб'єктом урядування є територіальні громади в статусі юридичних осіб публічного права (усі громадяни України). Основоположний фактор добробуту і розвитку.

Детальніше в раніших моїх дописах, порівняльний аналіз чинної Конституції України, Конституції РФ, Конституції СССР.

https://www.facebook.com/markiyan.gudz/posts/1047116852032547
https://www.facebook.com/markiyan.gudz/posts/1035411076536458

Не менш важливий момент в тому, що «змінити» Конституцію намагаються ті, що не можуть її змінити апріорі, - самозванці.

https://www.facebook.com/markiyan.gudz/posts/1017948741616025

Що ми обираємо, Росію, лнр-днр, Китай, Північну Корею разом взяті, чи Україну?

https://www.facebook.com/markiyan.gudz/posts/1039072509503648?pnref=story

Markiyan Gudz, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.