​Їй-бо, не позаздриш в ці дні президенту Порошенко

Судячи з усього, влада вже вичерпала більшість своїх звичних методів вирішення нагальних проблем в питанні усунення торгової блокади в зоні АТО. Не спрацювали ні підгін тітушок до протестуючих, ні спроба силового розгону їх мусорами пана Аброськіна, ні масована пропаганда в ЗМІ щодо загрози віялових відключень в українських містах. Тому, як повідомляють обізнані джерела, з завтрашнього дня почнеться організоване звезення цивільного населення з числа місцевих жителів до редутів та блок-постів блокадників. Ясна річ, це відбуватиметься в добровільно-примусовому порядку.


Вони повинні будуть тиснути на сльозу учасникам блокади, докорами і благаннями умовляючи їх припинити акцію, паралельно створюючи картинку для ЗМІ. Паралельно й підписи вже якісь збирають у тамтешніх мешканців.

З цією метою, тимчасово забувши про всі розбіжності, злилися в любовних обіймах найбільші політсили. Відповідальними за операцію «Ы» по збору населення призначені голова Артемівської райради Євген Пластун («Оппоблок»), очільник Бахмутськой райдержадміністрації, ставленик БПП, а точніше - президента Порошенко, Володимир Бохонов, а також Віталій Писаренко і Віктор Буслов - помічники нардепа, а, за сумісництвом, місцевого феодала Костянтина Матейченко («Народний фронт»).

Також директиви по містах і селах з вимогами до депутатів включити питання до порядку денного на сесіях роздав губернатор Жебрівський. На минулому тижні вже отримав наганяй секретар Новогродівської міськради, депутати якої зняли це питання з розгляду на сесії.

Їй-бо, не позаздриш в ці дні Президенту Порошенко. З одного боку, не можна ж хоча б на публіку забувати, що ти нібито глава держави, адже на Сході явно непорядок. З іншого, так хочеться відгризти жирний шматок, та ще й чужими зубами, від ахметовської фінансової імперії. Ось і коливається він, бідолашний, чи дати команду Кононенку та Кропачову надіти, нарешті, намордник на Грішіна і згорнути виставу, чи не надто квапити події. Так і Рудий Татарин, блін, теж не поспішає розлучатися з кровно (в сенсі, на крові) заробленим.

У прольоті, як завжди, народ. До його повністю обгрунтованого, давно дозрілого питання - «Воюємо чи торгуємо?» - нікому немає діла...

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото volynnews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.